Korg Odyssei HW vs. iOdyssei

Hudební software pro iOS, Android a Windows Phone
Odpovědět

€X•74
Vybavení

Re: Korg Odyssei HW vs. iOdyssei

Příspěvek od €X•74 »

dendy:
pockaj me si na farkyho.. potom nie ze zacnes pocut ten rozdiel ale budes ho aj vidiet 8)

dendy

Příspěvek od dendy »

jasne, dufam ze nam to vysvetli :-D

biscuit

Příspěvek od biscuit »

no ja tam teda nejaky rozdily slysim. u druhyho videa je hw trochu agresivnejsi, pravdepodobne ma i trosku rychlejsi nabeh. u tretiho pak kdyz je ten filtr vyhnanej do extremu tak hw docela s prevahou pekneji rezonuje. nicmene na ipad synth je to moc pekny ;-)
houserockboy

ZFarkas
Vybavení

Příspěvek od ZFarkas »

Tu je vysvětlení jednoduché. V obecné rovině (nic subjektivního, ale holý fakt) čínská hardwarová imitace jakéhokoliv vintage analogu vždy bude hrát o něco lépe, než jeho softwarová imitace, jedno zda na iPadu nebo jako VST v PC. Se syrovostí, inspirativností, působivostí a charismatem zvuku imitovaného vintage originálu však nemají nic společného ani v jednom případě. Nejen u těchto Korg hraček, ale podobný chinaschrott produkuje v bleděmodrým i Roland (Boutique), Yamaha a další. Lituji že jsem zklamal ty co ode mne čekali nějaké hypotetické žvásty, tentokrát jen holá objektivní realita...
Naposledy upravil(a) ZFarkas dne 31 říj 2017 13:24, celkem upraveno 1 x.

dendy

Příspěvek od dendy »

> Lituji že jsem zklamal ty co ode mne čekali nějaké hypotetické žvásty, tentokrát jen holá objektivní realita...

nesklamal :-D

€X•74
Vybavení

Příspěvek od €X•74 »

:D

invisible_E

Příspěvek od invisible_E »

ja sa priklanam k biscuitovi, oba synthy generuju velmi pekny kvalitny zvuk takze kdo chce zvuk odyssei a usetrit ma jasnu volbu, kto chce zelezo nielen kvoli zvuku ale aj ako nastroj a ma peniaze ten dostane v niektorych polohach predsa len subjektivnejsi ' fyzickejsi ' zvuk.. ako ipadista by som bral zelezo :D uz ma nebavi osahavat virualnu hmotu :palec+:

Odpovědět