Korg Odyssei HW vs. iOdyssei
Korg Odyssei HW vs. iOdyssei
zaujimava porovnavacka .. ja mojimi usami nie som schopny postrehnut rozsiel 
Re: Korg Odyssei HW vs. iOdyssei
dendy:
pockaj me si na farkyho.. potom nie ze zacnes pocut ten rozdiel ale budes ho aj vidiet
pockaj me si na farkyho.. potom nie ze zacnes pocut ten rozdiel ale budes ho aj vidiet
jasne, dufam ze nam to vysvetli 
no ja tam teda nejaky rozdily slysim. u druhyho videa je hw trochu agresivnejsi, pravdepodobne ma i trosku rychlejsi nabeh. u tretiho pak kdyz je ten filtr vyhnanej do extremu tak hw docela s prevahou pekneji rezonuje. nicmene na ipad synth je to moc pekny 
houserockboy
houserockboy
Tu je vysvětlení jednoduché. V obecné rovině (nic subjektivního, ale holý fakt) čínská hardwarová imitace jakéhokoliv vintage analogu vždy bude hrát o něco lépe, než jeho softwarová imitace, jedno zda na iPadu nebo jako VST v PC. Se syrovostí, inspirativností, působivostí a charismatem zvuku imitovaného vintage originálu však nemají nic společného ani v jednom případě. Nejen u těchto Korg hraček, ale podobný chinaschrott produkuje v bleděmodrým i Roland (Boutique), Yamaha a další. Lituji že jsem zklamal ty co ode mne čekali nějaké hypotetické žvásty, tentokrát jen holá objektivní realita...
Naposledy upravil(a) ZFarkas dne 31 říj 2017 13:24, celkem upraveno 1 x.
> Lituji že jsem zklamal ty co ode mne čekali nějaké hypotetické žvásty, tentokrát jen holá objektivní realita...
nesklamal
nesklamal
-
invisible_E
ja sa priklanam k biscuitovi, oba synthy generuju velmi pekny kvalitny zvuk takze kdo chce zvuk odyssei a usetrit ma jasnu volbu, kto chce zelezo nielen kvoli zvuku ale aj ako nastroj a ma peniaze ten dostane v niektorych polohach predsa len subjektivnejsi ' fyzickejsi ' zvuk.. ako ipadista by som bral zelezo
uz ma nebavi osahavat virualnu hmotu