Midi controller na androide

Hudební software pro iOS, Android a Windows Phone
Odpovědět
peterslaby

Midi controller na androide

Příspěvek od peterslaby »

Srdečne pozdravujem,
hladal som trochu po internete nejaky midi controller spraveny na smartfon (android) a v podstate som nic konkretne nenasiel....preto sa chcem spytat ci existuju nejake klavesove alebo padove contorllery ktoré by boli kompaktibilne s androidom teda s nejakymi jej hudobnymi aplikaciami. Alebo jedine co staci je mat prislusnu redukciu, a pripojit midi controller do smartfonu?
Mam Samsung S2 a celkom ma presvedcila aplikacia caustic 3.0, a myslim ze keby to funguje aj s nejakym controllerom tak je to dvojita bomba!! (lebo ta aplikacia je bomba aj bez midi controlleru, tak s nim by to bola 2x bomba)
ďakujem

peterslaby

Re: Midi controller na androide

Tak asi zatial nie je ziaden, no skoda...ale dufam ze v blizkej buducnosti sa nieco take objaví.

ploper

Příspěvek od ploper »

Samotný android midi zařízení nepozná a nijak s ním nepracuje. Existuje ale obdoba libusb (honeycomb a výš), kdy aplikace má přístup k připojeným usb zařízením. Například Caustic rozpozná USB MIDI klávesy. Podrobnosti se řešili v androidím vlákně.

./sw-mobilni-zarizeni/google-android-a-hudba-t15576.html

peterslaby

Ahoj,
neviete nahodou ci RD4 Groovebox funguje s Novation launchkey mini tak ako je to vo videu predstavene ? Vyzera to tak ze s Launchkey mini sa da skoro cela aplikacia ovladat. Video je este z roku 2014.

Benqo
Vybavení

Příspěvek od Benqo »

Skus MIDi Commander
https://play.google.com/store/apps/deta ... ller&hl=sk
je to free a vies si kopec veci namapovat ;)

Ja som si kupil aj TouchOSC, kde si vies vytvorit vlastne prostredie, ale zabudli napisat, ze to na Androide funguje len cez wifi a nie po kabli :(

Alebo som zle pochopil a chces hardwarovym midi kontrolerom ovladat virtualny nastroj v Androide? :mrgreen:

peterslaby

Dakujem za odpoved.
No hej ta druha moznost, kontrollerom ovladat nejaku aplikaciu. (caustic, rd4 groovebox) ale nejak sa to zrejme od 2014 velmi tymto smerom nepohlo.

Odpovědět