Srdečne pozdravujem,
hladal som trochu po internete nejaky midi controller spraveny na smartfon (android) a v podstate som nic konkretne nenasiel....preto sa chcem spytat ci existuju nejake klavesove alebo padove contorllery ktoré by boli kompaktibilne s androidom teda s nejakymi jej hudobnymi aplikaciami. Alebo jedine co staci je mat prislusnu redukciu, a pripojit midi controller do smartfonu?
Mam Samsung S2 a celkom ma presvedcila aplikacia caustic 3.0, a myslim ze keby to funguje aj s nejakym controllerom tak je to dvojita bomba!! (lebo ta aplikacia je bomba aj bez midi controlleru, tak s nim by to bola 2x bomba)
ďakujem
Midi controller na androide
-
peterslaby
Re: Midi controller na androide
Tak asi zatial nie je ziaden, no skoda...ale dufam ze v blizkej buducnosti sa nieco take objaví.
Samotný android midi zařízení nepozná a nijak s ním nepracuje. Existuje ale obdoba libusb (honeycomb a výš), kdy aplikace má přístup k připojeným usb zařízením. Například Caustic rozpozná USB MIDI klávesy. Podrobnosti se řešili v androidím vlákně.
./sw-mobilni-zarizeni/google-android-a-hudba-t15576.html
./sw-mobilni-zarizeni/google-android-a-hudba-t15576.html
-
peterslaby
Ahoj,
neviete nahodou ci RD4 Groovebox funguje s Novation launchkey mini tak ako je to vo videu predstavene ? Vyzera to tak ze s Launchkey mini sa da skoro cela aplikacia ovladat. Video je este z roku 2014.
neviete nahodou ci RD4 Groovebox funguje s Novation launchkey mini tak ako je to vo videu predstavene ? Vyzera to tak ze s Launchkey mini sa da skoro cela aplikacia ovladat. Video je este z roku 2014.
Skus MIDi Commander
https://play.google.com/store/apps/deta ... ller&hl=sk
je to free a vies si kopec veci namapovat
Ja som si kupil aj TouchOSC, kde si vies vytvorit vlastne prostredie, ale zabudli napisat, ze to na Androide funguje len cez wifi a nie po kabli
Alebo som zle pochopil a chces hardwarovym midi kontrolerom ovladat virtualny nastroj v Androide?
https://play.google.com/store/apps/deta ... ller&hl=sk
je to free a vies si kopec veci namapovat
Ja som si kupil aj TouchOSC, kde si vies vytvorit vlastne prostredie, ale zabudli napisat, ze to na Androide funguje len cez wifi a nie po kabli
Alebo som zle pochopil a chces hardwarovym midi kontrolerom ovladat virtualny nastroj v Androide?
-
peterslaby
Dakujem za odpoved.
No hej ta druha moznost, kontrollerom ovladat nejaku aplikaciu. (caustic, rd4 groovebox) ale nejak sa to zrejme od 2014 velmi tymto smerom nepohlo.
No hej ta druha moznost, kontrollerom ovladat nejaku aplikaciu. (caustic, rd4 groovebox) ale nejak sa to zrejme od 2014 velmi tymto smerom nepohlo.