Bitwig Studio
Re: Bitwig Studio
Jj mě taky.. ale uvidíme co audio clips a mix a bounce export.
Len sa mi mari, alebo to stoji tolko co Logic Pro X a FL Studio dohromady?
Ale zase naopak cenou oproti Abletonu... 
dusanmsk : Nevim, dle toho co prezentují na stránkách, to je DAW se vším. Což na první verzi je celkem dobré, abletonu to trvalo tak 7 let, než to dotáhli do takobvéto podoby.Tekže jestli to opravdu bude takové, jak to vypadá na jejich webu, tak ta cena je naprosto OK.
Logic je levnej protože má podoru Applu, ty chtěj prodat co nejvíce HW, proto to maj levný, zkrátka tě tím motivují ke koupi jejich produktů.
Logic je levnej protože má podoru Applu, ty chtěj prodat co nejvíce HW, proto to maj levný, zkrátka tě tím motivují ke koupi jejich produktů.
Ja tym nechcem na bitwig nijak utocit (aj ked po tych 2 rokoch co som bol na neho nazhaveny som sa prehupol do pozicie, ze ho mam uplne v pazi), kazdopadne kedze nebudu bojovat cenou, budu musiet zabojovat kvalitou. A kedze sa bude jednat o prvu verejnu verziu, som naozaj zvedavy ...
STi
objektivne vyhody:
+ cena (Live + M4L stoji 'trosku' viac)
+ dostupnost na Linux
subjektivne vyhody:
- zo screenshotov sa mi vyrazne viac paci gui Bitwigu, pride mi prehladnejsi - ale to je cisto subjektivny dojem samozrejme..
- ten modularny system co tam bude - opat hodnotim cisto zo screenshotov - mi pride intuitivnejsi, prehladnejsi, nez M4L .. M4L mi pride viac hardcore programatorske, v Bitwigu mi to pride skorej viac smerom ako bol Nord Modular - co sa mi paci (napriek tomu ze som programator
objektivne vyhody:
+ cena (Live + M4L stoji 'trosku' viac)
+ dostupnost na Linux
subjektivne vyhody:
- zo screenshotov sa mi vyrazne viac paci gui Bitwigu, pride mi prehladnejsi - ale to je cisto subjektivny dojem samozrejme..
- ten modularny system co tam bude - opat hodnotim cisto zo screenshotov - mi pride intuitivnejsi, prehladnejsi, nez M4L .. M4L mi pride viac hardcore programatorske, v Bitwigu mi to pride skorej viac smerom ako bol Nord Modular - co sa mi paci (napriek tomu ze som programator
- ReaktoplazmAR
vyzerá to parádne, "škoda" že už som abletonák.. cenu tam akosi nevidím, kolko to bude stát ?
Me teda ta cena se zda fakt prilis. Je to novy decko na trhu a jestli chtej pretahovat zajety lidi od abletonu (coz je fakt hromada lidi, vcetne tech co si to nekoupila) tak bojovat proti 80e, nebo kolik stoji ta basic verze je tezky.
Dendy: Me zaujalo to 'api' pro ruzny kontrolerry, je to to co myslis?
Dendy: Me zaujalo to 'api' pro ruzny kontrolerry, je to to co myslis?
300eReaktoplazmAR píše:vyzerá to parádne, "škoda" že už som abletonák.. cenu tam akosi nevidím, kolko to bude stát ?
Musí být za tím spousta práce, by mne zajímalo, kdo je platí ? Předpokládám, že to nedelali jako vedlejší činnost po večerech.
Jsem zvědav doufám, že se objeví více videí z NAMM. Upřímě to zatím takhle "na papíře" vypadá tak jsk jsem si vždy přál. tedy ten způsob práce. Konkurence abletounu na 100% , tohle mi přijde mnohem víc přehlednější, hlavně ten arrangment.
Jsem zvědav doufám, že se objeví více videí z NAMM. Upřímě to zatím takhle "na papíře" vypadá tak jsk jsem si vždy přál. tedy ten způsob práce. Konkurence abletounu na 100% , tohle mi přijde mnohem víc přehlednější, hlavně ten arrangment.
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
zajimavy--Ondra P. píše:Musí být za tím spousta práce, by mne zajímalo, kdo je platí ? Předpokládám, že to nedelali jako vedlejší činnost po večerech.
"Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií - EFRE-."
http://www.bitwig.com/en/impressum.html
tak to je huste .. EU to je fakt cierna diera na peniaze danovych poplatnikov ...
Taky tomu nějak nerozumim. Normalní komerční projekt. Jsem netušil, že začínajicí podnikatelé si mohou zažádat o dotaci na svůj rozjezd.
Ale tak co, zas jsou schopný, že si to dokazali zařídit.
Ale tak co, zas jsou schopný, že si to dokazali zařídit.
Naposledy upravil(a) Ondra P. dne 23 led 2014 15:21, celkem upraveno 1 x.