Bitwig Studio

Trackery, Reason, FL Studio...
Odpovědět
TOM-Thak

Re: Bitwig Studio

Příspěvek od TOM-Thak »

Jj mě taky.. ale uvidíme co audio clips a mix a bounce export.

dusanmsk

Příspěvek od dusanmsk »

Len sa mi mari, alebo to stoji tolko co Logic Pro X a FL Studio dohromady?

MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Ale zase naopak cenou oproti Abletonu... :)

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

dusanmsk : Nevim, dle toho co prezentují na stránkách, to je DAW se vším. Což na první verzi je celkem dobré, abletonu to trvalo tak 7 let, než to dotáhli do takobvéto podoby.Tekže jestli to opravdu bude takové, jak to vypadá na jejich webu, tak ta cena je naprosto OK.
Logic je levnej protože má podoru Applu, ty chtěj prodat co nejvíce HW, proto to maj levný, zkrátka tě tím motivují ke koupi jejich produktů.

dusanmsk

Příspěvek od dusanmsk »

Ja tym nechcem na bitwig nijak utocit (aj ked po tych 2 rokoch co som bol na neho nazhaveny som sa prehupol do pozicie, ze ho mam uplne v pazi), kazdopadne kedze nebudu bojovat cenou, budu musiet zabojovat kvalitou. A kedze sa bude jednat o prvu verejnu verziu, som naozaj zvedavy ...

STi

Příspěvek od STi »

ja tam nevidim nic co by Live+M4L nebolo
FB | SC | T

dendy

Příspěvek od dendy »

STi
objektivne vyhody:
+ cena (Live + M4L stoji 'trosku' viac)
+ dostupnost na Linux

subjektivne vyhody:
- zo screenshotov sa mi vyrazne viac paci gui Bitwigu, pride mi prehladnejsi - ale to je cisto subjektivny dojem samozrejme..
- ten modularny system co tam bude - opat hodnotim cisto zo screenshotov - mi pride intuitivnejsi, prehladnejsi, nez M4L .. M4L mi pride viac hardcore programatorske, v Bitwigu mi to pride skorej viac smerom ako bol Nord Modular - co sa mi paci (napriek tomu ze som programator :-)

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

vyzerá to parádne, "škoda" že už som abletonák.. cenu tam akosi nevidím, kolko to bude stát ?

AndreeeCZ

Příspěvek od AndreeeCZ »

Me teda ta cena se zda fakt prilis. Je to novy decko na trhu a jestli chtej pretahovat zajety lidi od abletonu (coz je fakt hromada lidi, vcetne tech co si to nekoupila) tak bojovat proti 80e, nebo kolik stoji ta basic verze je tezky.

Dendy: Me zaujalo to 'api' pro ruzny kontrolerry, je to to co myslis?

AndreeeCZ

Příspěvek od AndreeeCZ »

ReaktoplazmAR píše:vyzerá to parádne, "škoda" že už som abletonák.. cenu tam akosi nevidím, kolko to bude stát ?
300e

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Musí být za tím spousta práce, by mne zajímalo, kdo je platí ? Předpokládám, že to nedelali jako vedlejší činnost po večerech.

Jsem zvědav doufám, že se objeví více videí z NAMM. Upřímě to zatím takhle "na papíře" vypadá tak jsk jsem si vždy přál. tedy ten způsob práce. Konkurence abletounu na 100% , tohle mi přijde mnohem víc přehlednější, hlavně ten arrangment.

COBOLT

Příspěvek od COBOLT »

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

Ondra P. píše:Musí být za tím spousta práce, by mne zajímalo, kdo je platí ? Předpokládám, že to nedelali jako vedlejší činnost po večerech.

Jsem zvědav doufám, že se objeví více videí z NAMM. Upřímě to zatím takhle "na papíře" vypadá tak jsk jsem si vždy přál. tedy ten způsob práce. Konkurence abletounu na 100% , tohle mi přijde mnohem víc přehlednější, hlavně ten arrangment.
zajimavy--
"Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií - EFRE-."

http://www.bitwig.com/en/impressum.html

dendy

Příspěvek od dendy »

tak to je huste .. EU to je fakt cierna diera na peniaze danovych poplatnikov ...

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Taky tomu nějak nerozumim. Normalní komerční projekt. Jsem netušil, že začínajicí podnikatelé si mohou zažádat o dotaci na svůj rozjezd.
Ale tak co, zas jsou schopný, že si to dokazali zařídit.
Naposledy upravil(a) Ondra P. dne 23 led 2014 15:21, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět