Zatím jenom betatestuju. Ale v XT1 jsem pár věcí udělal. XT2 má ještě spoustu nedochytaných much. Chce to prostě trpělivou práci vývojáře (Joergena) a betatesting uživatelské základny. BTW. betatestuju XT už od verze 1.20 což je někdy začátkem 2005.
emptysound: a mas to jako hlavni DAW? Ja si pamatuju ze se mi v tom pracovalo fakt prijemne a rychle, ma to v sobe urcity kouzlo, ale nepronikl jsem moc hluboko a vadily mi tam takovy zvlastni drobnosti, jakoze tam nevidis presny hodnoty v dB apod... tesim se, az doma vyzkousim tu XT2...
emptysound: a jestli jsem to spravne pochopil, v jednicce se da delat uplne vsechno a XT2 je jen pro betatesting, pro zabavu, ale nedalo by se na ni komplet prejit? A uplne mimochodem, nevadi ti ze nemas zobrazeni na savlich a meterech v dB ale jen orientacni?
...no jestli to vubec umi vybrat output a input pro kazdou stopu... mozna se ptam debilne ale co, provarenej jsem uz dost, nemam co ztratit Na screenshotu sem videl jen "audio out", ne konkretni zarizeni
no a? ved konkretne zariadenie zapajas na nejaky asio output a input... podla mna mozes audio outy pridavat dokedy mas nejake volne linky v asiu a drotikovat ako sa ti zachce... len neviem ci to vie kompenzovat latenciu, ak nie, tak musis nejakym vstckom oneskorovat vsetky ostatne kanaly, co je o hubu