energyXT2

Trackery, Reason, FL Studio...
Cyril

Příspěvek od Cyril »

Tak zkousim, zkousim a prvni zklamani- jestli se nepletu, neumi importovat ani exportovat midi soubory! To je dost blby...

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Jo tak na zapojeni outboardu jsem prisel, chce to trosku klikani, ale je to, zda se, v pohode. Nevite jak s tim importem midi? edit: zda se, ze nepodporuje posilani midi ven! Tak to je ale blby dost. edit: je na to plugin: http://www.asseca.com/nicfit/downloads/nf_midi_out.zip

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Tak dal testuju a jsem docela dost nadsenej, silne uvazuju, ze na XT2 prejdu jako na hlavni DAW. Akorat ceho se obavam je editace audia, ta se mi zatim zda VELMI omezena, ja teda nejsem nijak narocnej, ale treba kdyz si priblizim waveform, tak je rozpadla jak zvetsenej gif... ?

elektri

Příspěvek od elektri »

další poznatek: podpora pro multicore tam je

Cyril

Příspěvek od Cyril »

elektri: a nevis, jestli tam jde posouvat audio o malinkej kousicek, napr. kdyz chci zfazovat dve stopy vizualne podle waveformy? Zda se mi, ze ten nahled tam neni dost detailni a ani sem neprisel na to, jak zvuk posouvat plynule, furt to skace po nejakych krocich... A jeste jedna vec, jak funguje ta vst verze? Nedarilo se mi to nastavit tak, aby to hralo soucasne s hostitelskou aplikaci, kdyz v ni dam play...? diky

Cyril

Příspěvek od Cyril »

No tak, kluci, to nikdo nevite?

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Tak co, jak jde testovani? Uz jste na to nekdo naplno presel?

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Dalsi zklamani- strasne casto se stava, ze VSTi hraje i po zastaveni prehravani, stezoval si na to i nekdo na KVR. Asi pockam na dalsi verzi :(

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

cyril : OT : jak tak pozeram na tuto stranku , tak si tu pises len sam .. :)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Pytkin: covece to se mi tu stava casteji... :) Je to dobre, nebo spatne? Asi oboji.

elektri

Příspěvek od elektri »

je to rozhodně dobře, já už s testováním přestal (návrat ke Cubase) a tak aspoň sleduji co s tím je za problémy

Cyril

Příspěvek od Cyril »

elektri: takze ses na to vysral? Co ti nejvic vadilo? Dik

elektri

Příspěvek od elektri »

nejvíc mi vadilo, že to shazoval můj nejpoužívanější plugin KarmaFX, chvilku to vždy drželo, ale pak stačilo v Karmě něco přepnout a bylo to dole.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

No tak koukam ze nejsem jedinej kdo si stezuje, jsou toho plny fora, EnergyXT2 je fakt skoro nepouzitelna kvuli bugum. Zajimalo by me, kdy bude update...? Kdyby byla stabilni, sel bych do ni asi naplno.

Ganador

Příspěvek od Ganador »

[shadow=red]mno me to jaksi nehraje m myslite ze to treba neni kompatibilni s moji zvukovkou pac v setupu tam neni zadna nastavena ani ji tam nastavit nemuzu[/shadow]

Odpovědět