Jo tak na zapojeni outboardu jsem prisel, chce to trosku klikani, ale je to, zda se, v pohode. Nevite jak s tim importem midi? edit: zda se, ze nepodporuje posilani midi ven! Tak to je ale blby dost. edit: je na to plugin: http://www.asseca.com/nicfit/downloads/nf_midi_out.zip
Tak dal testuju a jsem docela dost nadsenej, silne uvazuju, ze na XT2 prejdu jako na hlavni DAW. Akorat ceho se obavam je editace audia, ta se mi zatim zda VELMI omezena, ja teda nejsem nijak narocnej, ale treba kdyz si priblizim waveform, tak je rozpadla jak zvetsenej gif... ?
elektri: a nevis, jestli tam jde posouvat audio o malinkej kousicek, napr. kdyz chci zfazovat dve stopy vizualne podle waveformy? Zda se mi, ze ten nahled tam neni dost detailni a ani sem neprisel na to, jak zvuk posouvat plynule, furt to skace po nejakych krocich... A jeste jedna vec, jak funguje ta vst verze? Nedarilo se mi to nastavit tak, aby to hralo soucasne s hostitelskou aplikaci, kdyz v ni dam play...? diky
No tak koukam ze nejsem jedinej kdo si stezuje, jsou toho plny fora, EnergyXT2 je fakt skoro nepouzitelna kvuli bugum. Zajimalo by me, kdy bude update...? Kdyby byla stabilni, sel bych do ni asi naplno.
[shadow=red]mno me to jaksi nehraje m myslite ze to treba neni kompatibilni s moji zvukovkou pac v setupu tam neni zadna nastavena ani ji tam nastavit nemuzu[/shadow]