FL 7

Trackery, Reason, FL Studio...
Odpovědět
bassline

Příspěvek od bassline »

TheMachi píše:
bassline píše:mas FL spustene dvakrat zrejme
to sem si vyvodil z toho ohlaseni ale mam bohuzel zaple jen jedno fl ......
aj si si to overil v task manageri ?

kexik

Příspěvek od kexik »

vyzera to na rozbity vst wrapper... preinstalovat

fova

Příspěvek od fova »

aha, ted vidim v tom tvem prispevku, ze nektere vst ti jedou a nektere ne. Tak to ti neporadim, ja FL nepouzivam, takze asi zkus ten wrapper.

SadLuck

Příspěvek od SadLuck »

TheMachi píše:hele muzete mi poradit lidi ....... mam problem s vstickama ......

nektery se mi nechtej vubec rozjet jako napr.:

BAXXPANDER
Electri-Q
Toolsone
Slayer 2 FX
TapeStop .atd je toho vic

co mi jde tak je
Vanguard
toxic
slayer 2
ezdrummer
v FLku nejde fůra věcí a hlavně fůra toho, co se ti zobrazí ve výběru (po vyhledání) vůbec nejsou pluginy ale nějaký jejich dll součásti.. třeba slayer 2 Fx.. je to OPRAVDU samostatnej plugin?

TheMachi

Příspěvek od TheMachi »

fova píše:To musis vedet, jestli ti tam zrovna bezi nejaky jiny audio soft s ASIO - Audacity, Cubase, Sonar, atd.
no v procesech neni nic znamyho ....... ale odinstaluju cubase a jine audio vyjebalinky ........ v nicem jinym to byt nemuze ? nemel uz tu nekdo takovej problem ?

fova

Příspěvek od fova »

Nic neodinstalovavej! Jde o to, aby ti ta aplikace zrovna nebezela. Jestli ji nemas v task manageru, tak je to ok.
Naposledy upravil(a) fova dne 20 lis 2007 17:58, celkem upraveno 2 x.

kexik

Příspěvek od kexik »

ano... slayer ma dve .dll, jedna je class instrument a jedna class fx. vtedy ti funguje len ta efektova jednotka (skreslenia, bedne, echo, flanger atd). niektore hosty totiz neumoznuju otvorit instrument v inserte (celkom logicky, ved naco, ze...)
osobne nemozem suhlasit s hlaskou ze vo fl spusta veci nejde. mne ide vsetko. niektore vst pri natahovani robia rozne zaujimave kusky, ale nakoniec funguju.

TheMachi

Příspěvek od TheMachi »

SadLuck píše:
TheMachi píše:hele muzete mi poradit lidi ....... mam problem s vstickama ......

nektery se mi nechtej vubec rozjet jako napr.:

BAXXPANDER
Electri-Q
Toolsone
Slayer 2 FX
TapeStop .atd je toho vic

co mi jde tak je
Vanguard
toxic
slayer 2
ezdrummer
v FLku nejde fůra věcí a hlavně fůra toho, co se ti zobrazí ve výběru (po vyhledání) vůbec nejsou pluginy ale nějaký jejich dll součásti.. třeba slayer 2 Fx.. je to OPRAVDU samostatnej plugin?
jo tak to je mozny protoze tam mam Slayer 2 a slayer 2 fx a slayer 2 jde ...... jenomze fura vsticek nebo pluginu stahnu pouze jako .dll soubory ktery sem pochopil ze nakopiruju do nakyho umisteni kde je nastaveny adresar primo pro tyhle veci

TheMachi

Příspěvek od TheMachi »

fova píše:Nic neodinstalovavej! Jde o to, aby ti ta aplikace zrovna nebezela. Jestli ji nemas v task manageru, tak je to ok.
to Flko je docela mlady .. asi mesic mas dva ...... a zadnej z tech pluginu nebo vsticek nenjsou tak mlady

kexik

Příspěvek od kexik »

a sme doma... tak to nefunguje! vela vst pluginov okrem dll, co je samotna binarka, potrebuju este subory so samplami, dalsie kniznice, atd
vela z nich pouziva aj registre a MUSIA sa instalovat!!!

kexik

Příspěvek od kexik »

ak si len nakopiroval .dll do fruitackeho vst adresara, urobil si chujovinu, namiesto toho si vnutri fruity zmen cestu k originalnemu vst adresaru (klasicky program files/steinberg/vst plugins)

TheMachi

Příspěvek od TheMachi »

no hele lidi .... ne vsechny se musi instalovat ale je fakt ze ty co sem nainstaloval tak jdou vsechny krom NWBASS a Electri-Q nebo tak nejak ...... a vsechny pluginy mam ve Vsti plugins slozce ve steinbergu ..... ale spis mi potvrdte ze neni chyba v FLku ale v pluginech ..... protoze co sem tahal tak z nekterych servru kde jsou FREE VSTI jsou pouze zabalene DLLka ..... tak jako kde sme ? .-)

kexik

Příspěvek od kexik »

vacsina free vsti su skutocne hole dllka. ciastocne aj koli tomu ze nepotrebuju ochranu :)
komercne vst potrebuju skoro vzdy instalaciu
ja tipujem ze mas problem skor s pluginmi, nez s FL. od electriQ som nieco skusal kedysi a slo to. ale to asi bola nejaka starsia verzia FL, sedmu som zacal pouzivat len nedavno

TheMachi

Příspěvek od TheMachi »

kexik píše:vacsina free vsti su skutocne hole dllka. ciastocne aj koli tomu ze nepotrebuju ochranu :)
komercne vst potrebuju skoro vzdy instalaciu
ja tipujem ze mas problem skor s pluginmi, nez s FL. od electriQ som nieco skusal kedysi a slo to. ale to asi bola nejaka starsia verzia FL, sedmu som zacal pouzivat len nedavno
no oukej projdu to vsechno znovu a protridim ..... v tom pripade by se hodila pak naka adresa s nakymi overenymi a dobrymi vsti .... hmm ????

SadLuck

Příspěvek od SadLuck »

TheMachi píše:
no oukej projdu to vsechno znovu a protridim ..... v tom pripade by se hodila pak naka adresa s nakymi overenymi a dobrymi vsti .... hmm ????
na free vst tu máš celej thread... ale samozřejmě můžeš začít na kvr ...

Odpovědět