aj si si to overil v task manageri ?TheMachi píše:to sem si vyvodil z toho ohlaseni ale mam bohuzel zaple jen jedno fl ......bassline píše:mas FL spustene dvakrat zrejme
FL 7
v FLku nejde fůra věcí a hlavně fůra toho, co se ti zobrazí ve výběru (po vyhledání) vůbec nejsou pluginy ale nějaký jejich dll součásti.. třeba slayer 2 Fx.. je to OPRAVDU samostatnej plugin?TheMachi píše:hele muzete mi poradit lidi ....... mam problem s vstickama ......
nektery se mi nechtej vubec rozjet jako napr.:
BAXXPANDER
Electri-Q
Toolsone
Slayer 2 FX
TapeStop .atd je toho vic
co mi jde tak je
Vanguard
toxic
slayer 2
ezdrummer
Nic neodinstalovavej! Jde o to, aby ti ta aplikace zrovna nebezela. Jestli ji nemas v task manageru, tak je to ok.
Naposledy upravil(a) fova dne 20 lis 2007 17:58, celkem upraveno 2 x.
ano... slayer ma dve .dll, jedna je class instrument a jedna class fx. vtedy ti funguje len ta efektova jednotka (skreslenia, bedne, echo, flanger atd). niektore hosty totiz neumoznuju otvorit instrument v inserte (celkom logicky, ved naco, ze...)
osobne nemozem suhlasit s hlaskou ze vo fl spusta veci nejde. mne ide vsetko. niektore vst pri natahovani robia rozne zaujimave kusky, ale nakoniec funguju.
osobne nemozem suhlasit s hlaskou ze vo fl spusta veci nejde. mne ide vsetko. niektore vst pri natahovani robia rozne zaujimave kusky, ale nakoniec funguju.
jo tak to je mozny protoze tam mam Slayer 2 a slayer 2 fx a slayer 2 jde ...... jenomze fura vsticek nebo pluginu stahnu pouze jako .dll soubory ktery sem pochopil ze nakopiruju do nakyho umisteni kde je nastaveny adresar primo pro tyhle veciSadLuck píše:v FLku nejde fůra věcí a hlavně fůra toho, co se ti zobrazí ve výběru (po vyhledání) vůbec nejsou pluginy ale nějaký jejich dll součásti.. třeba slayer 2 Fx.. je to OPRAVDU samostatnej plugin?TheMachi píše:hele muzete mi poradit lidi ....... mam problem s vstickama ......
nektery se mi nechtej vubec rozjet jako napr.:
BAXXPANDER
Electri-Q
Toolsone
Slayer 2 FX
TapeStop .atd je toho vic
co mi jde tak je
Vanguard
toxic
slayer 2
ezdrummer
no hele lidi .... ne vsechny se musi instalovat ale je fakt ze ty co sem nainstaloval tak jdou vsechny krom NWBASS a Electri-Q nebo tak nejak ...... a vsechny pluginy mam ve Vsti plugins slozce ve steinbergu ..... ale spis mi potvrdte ze neni chyba v FLku ale v pluginech ..... protoze co sem tahal tak z nekterych servru kde jsou FREE VSTI jsou pouze zabalene DLLka ..... tak jako kde sme ? .-)
vacsina free vsti su skutocne hole dllka. ciastocne aj koli tomu ze nepotrebuju ochranu 
komercne vst potrebuju skoro vzdy instalaciu
ja tipujem ze mas problem skor s pluginmi, nez s FL. od electriQ som nieco skusal kedysi a slo to. ale to asi bola nejaka starsia verzia FL, sedmu som zacal pouzivat len nedavno
ja tipujem ze mas problem skor s pluginmi, nez s FL. od electriQ som nieco skusal kedysi a slo to. ale to asi bola nejaka starsia verzia FL, sedmu som zacal pouzivat len nedavno
no oukej projdu to vsechno znovu a protridim ..... v tom pripade by se hodila pak naka adresa s nakymi overenymi a dobrymi vsti .... hmm ????kexik píše:vacsina free vsti su skutocne hole dllka. ciastocne aj koli tomu ze nepotrebuju ochranu