FL 7

Trackery, Reason, FL Studio...
Odpovědět
wire

Příspěvek od wire »

delay píše:Mám taky jeden dotaz... Funguje někomu z vás pod FL7 PSP Vintage Warmer?
Ostatní PSP mi jednou, ale Warmer nee...
me jde

kexik

Příspěvek od kexik »

skusal som ho este pod sestkou a isiel... ale imho je to hnusny plugin

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

jj, já ho tam taky měl spuštěnej v pohodě, ale už ho nepoužívám...

delay

Příspěvek od delay »

Já ho prostě nevidím... No nic. Nějak mě to je stejně jedno :-)

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

delay: nevidíš? to je divný...je dost možný, že jsi to nainstaloval do špatný složky, nebo máš nějakej špatnej release...

delay

Příspěvek od delay »

Jo, je možný že je jinde, ale v Cubase mi jde... To je jedno. Přeinstaluju.

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

delay: nemusíš to přeinstalovávat...ve fruity stačí (nevím tedy už od kolikáte verze tam tohle je) dát Options > File settings > a tam dát VST Plugins extra search folder - tam si můžeš dát jakoukoliv složku kde máš ty vst...nejspíš je máš někde v program files\steinberg\vstplugins...

SadLuck

Příspěvek od SadLuck »

Prosím - jedna rychlá otázka směrem k Edisonovi (integrovaný wave editor v FL)

je nějaká možnost využít něm funkci save (nikoli save as) ve smyslu ROVNOU zpět do FL na původní pozici v playlistu? Tedy tak, aby i po ořezání ticha na začátku začínal track ve správný čas. Je to samozřejmostí u multitrack prográmků, tady to nějak nemůžu najít a vkládat tam upravený soubor znova a odhadovat, kam ho dát... ne, to nehodlám :)

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

SadLuck: Edisona nepoužívám, takže nevim...ale když už jsi tady, tak co jsi myslel tou otázkou "Ty používáš wizoo v FL?!"?

SadLuck

Příspěvek od SadLuck »

no, zhruba to, že nefunkčnost wizooverbu v FL je docela dobře zdokumentovaná záležitost - tak se jen divím :) .. ale máš štěstí, tak buď rád :D ...

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

SadLuck: wizooverb w2 mi funguje perfektně ve FL už několik let (pořád v pohodě, i přes X reinstalů woken)...a asi to není štěstí, protože tu mám 3 počítače (včetně notebooku 4) a funguje všude...už od FL Studio 6 ho používám...jen to musím používat na živo na low quality, protože na med a hi se to seká jak prase (ani výrazný upgrade procesoru na to neměl sebemenší vliv)...ale i na tu low kvalitu to zní naprosto parádně...když chci high kvalitu, tak jí zapnu až před renderingem, ale stejně poslechově mezi low a hi neslyším velký rozdíl, takže většinou renderuju na low...ale jak říkám, když mi to funguje na 4 PC, tak to bych musel mít ku*va štěstí a to většinou nemám :) jinak, všechny moje PC jsou Intel, třeba je to tím...
Naposledy upravil(a) Jindy2 dne 08 bře 2008 18:35, celkem upraveno 2 x.

kexik

Příspěvek od kexik »

sadluck: ak chces nahrate audio hned nahodit ako audioclip, nenahravaj cez edisona, ale rovno sejvuj fxtrack na ktory mas naroutovany audio in. samozrejme vtedy nemozes loopovat podklady, musis si ich namnozit na patricnu dlzku, atd. tak nahravaju vsetky ostatne sw, edison je svojim sposobom ulet

SadLuck

Příspěvek od SadLuck »

Tak taky nahrávám, ale pak chci nějak odstranit ticho/bordel z počátku/konce stopy - a to můžu udělat přímo v tom playlistu nástrojem "slice", jnže to mi potom na disku stejně zůstávají ty prasárny a jsou smazané jen v tom playlistu... když kliknu na ten nahranej track a dam ctrl+e, otevře se mi v edisonu - všechno z něj odmažu, ale už neni, jak ho tam na původní pozici vrátit.. o to mi jde :)

delay

Příspěvek od delay »

a kua...

kexik

Příspěvek od kexik »

sadluck: to sa robi inak, ked si kusok audia obrezes v playliste ako treba, ides do menu pre ten kusok (lavy horny roztek) a zvolis save unique. to ti vytvori novy audioclip s presne tym kuskom audia. na odstranenie toho suroveho materialu z projektu pouzi skript remove unused channels z hlavneho menu. vyhodne je audio natacat do nejakeho docasneho adresara a unique copies ukladat do adresara s projektom (vsetky sa daju nadefinovat ako favority folders pre rychle pohybovanie). temporary adresar sa potom raz za cas moze kludne premazat

Odpovědět