me jdedelay píše:Mám taky jeden dotaz... Funguje někomu z vás pod FL7 PSP Vintage Warmer?
Ostatní PSP mi jednou, ale Warmer nee...
FL 7
Prosím - jedna rychlá otázka směrem k Edisonovi (integrovaný wave editor v FL)
je nějaká možnost využít něm funkci save (nikoli save as) ve smyslu ROVNOU zpět do FL na původní pozici v playlistu? Tedy tak, aby i po ořezání ticha na začátku začínal track ve správný čas. Je to samozřejmostí u multitrack prográmků, tady to nějak nemůžu najít a vkládat tam upravený soubor znova a odhadovat, kam ho dát... ne, to nehodlám
je nějaká možnost využít něm funkci save (nikoli save as) ve smyslu ROVNOU zpět do FL na původní pozici v playlistu? Tedy tak, aby i po ořezání ticha na začátku začínal track ve správný čas. Je to samozřejmostí u multitrack prográmků, tady to nějak nemůžu najít a vkládat tam upravený soubor znova a odhadovat, kam ho dát... ne, to nehodlám
SadLuck: wizooverb w2 mi funguje perfektně ve FL už několik let (pořád v pohodě, i přes X reinstalů woken)...a asi to není štěstí, protože tu mám 3 počítače (včetně notebooku 4) a funguje všude...už od FL Studio 6 ho používám...jen to musím používat na živo na low quality, protože na med a hi se to seká jak prase (ani výrazný upgrade procesoru na to neměl sebemenší vliv)...ale i na tu low kvalitu to zní naprosto parádně...když chci high kvalitu, tak jí zapnu až před renderingem, ale stejně poslechově mezi low a hi neslyším velký rozdíl, takže většinou renderuju na low...ale jak říkám, když mi to funguje na 4 PC, tak to bych musel mít ku*va štěstí a to většinou nemám
jinak, všechny moje PC jsou Intel, třeba je to tím...
Naposledy upravil(a) Jindy2 dne 08 bře 2008 18:35, celkem upraveno 2 x.
Tak taky nahrávám, ale pak chci nějak odstranit ticho/bordel z počátku/konce stopy - a to můžu udělat přímo v tom playlistu nástrojem "slice", jnže to mi potom na disku stejně zůstávají ty prasárny a jsou smazané jen v tom playlistu... když kliknu na ten nahranej track a dam ctrl+e, otevře se mi v edisonu - všechno z něj odmažu, ale už neni, jak ho tam na původní pozici vrátit.. o to mi jde 
sadluck: to sa robi inak, ked si kusok audia obrezes v playliste ako treba, ides do menu pre ten kusok (lavy horny roztek) a zvolis save unique. to ti vytvori novy audioclip s presne tym kuskom audia. na odstranenie toho suroveho materialu z projektu pouzi skript remove unused channels z hlavneho menu. vyhodne je audio natacat do nejakeho docasneho adresara a unique copies ukladat do adresara s projektom (vsetky sa daju nadefinovat ako favority folders pre rychle pohybovanie). temporary adresar sa potom raz za cas moze kludne premazat