+ ked niekto pise napr. ze orez spodne frekvencie, pridaj na 1-5khz, tak to spravim tak, ze naloadujem nejaky graficky EQ, a krivku doladim podla potrieb, alebo ako sa to robi ?
FL pianoroll
FL pianoroll
Zdravim, neda sa nejak v fl (10.0.8 ) v pianoroll nastavit, aby som mohol hrat na klavesnici aj pouzitim klavesov nad hornymi pismenami (Q,W,E,R atd.), tj. tie numericke klavesy, lebo od 1 po 5 mi to zoomuje pianoroll, da sa hrat az od 6tky. ( vysvetlenie jak hotentot, snad ma niekto pochopi
). Dik.
+ ked niekto pise napr. ze orez spodne frekvencie, pridaj na 1-5khz, tak to spravim tak, ze naloadujem nejaky graficky EQ, a krivku doladim podla potrieb, alebo ako sa to robi ?
Re: FL pianoroll
V tomto ti pomoze dendy. On ma dneska aktivny den, chalan. Odpoveda jak na beziacom pase...
- ReaktoplazmAR
kedysi som na to použil akúsi aplikáciu, myslím že sa to volalo "mousekeyboard200" alebo tak nejak..
No stiahol som nejaky Bome's Mouse Keyboard v2.00, len nechapem, aku to ma spojitost s FL.
- ReaktoplazmAR
ešt ma napadlo či FL nahodou nemá "keyboard mapping" podobne ako Ableton.. namapovat si tak napr. nejaký sampler klavesu po klavese..
no tak to by sa celkom zislo, len nic podobne tam nejak nevidim ..
vie mi niekto s tym pomoct ? alebo sa to takto nastavit neda ? ...
cece ale sak ked OPUSTIS piano roll, staci ked pojdes do channel listu, tak ti tie klavesy hraju... len nesmies byt aktivne v piano rolle alebo v playliste. cize napriklad stlacis f6, cim ta prepne do channel listu, a hras...
Noo super, tak to riesi cely problem, nevedel som, diky 
http://imageshack.us/f/715/76082699.jpg
Pri hrani sa v Sample tank mi nejak podivne praskali repraky, az sa nakoniec stalo to, co vidite na obrazku. Cele to zamrzlo, neslo s tym nic robit, len RR.
Neviete mi povedat, preco to robi ?
Pri hrani sa v Sample tank mi nejak podivne praskali repraky, az sa nakoniec stalo to, co vidite na obrazku. Cele to zamrzlo, neslo s tym nic robit, len RR.
Neviete mi povedat, preco to robi ?
sampletank s fl mrzne popisanym sposobom. Ika a imageline hadzu vinu na druhu stranu a nik to neriesi. Nepouzivat.
vedel by mi niekto vysvetlit naco je swing v sekvenceri v FL ? dik
uz sa tu o tom pisalo... vacsinou sa tym rozumie ako presne chces zarovnat/rozhodit noty na "raster"