FL Studio 7
ma to 6 roznych samplerov, jeden je jednoduchy na prehravanie jedneho wavu s obalkou, delay, filtrom, arpegiom a par srandovnymi precomputed kurvitkami (a s AUTOMATICKYM hladacom loop pointov); jeden je granularny syntak, jeden je tazko popisatelny, vola sa wave traveller a sluzi na brutalne stretchovanie loopov podla obalky; jeden je klasicky drumsampler, ktory vyzera ak mierne zjednodusena battery, s 8 vystupmi a 4 vrstvami na pad; jeden je velka svina typu halion, ktora zere aj obvykle formaty (akai atd), jeden je jednoduchy prehravac .sf2 + ma par jednoduchych drumsynthov na generovanie kicku a beznych hnusobicich typu 808, 909 a tak :)Cyril píše:Zebych to na bici taky zkusil? To ma nakej interni bici sampler?
jednotlive sampler kanaly sa daju navyse naraz ovladat pomocou layer channela a rozne mapovat na keyboard (napriklad 1 oktava sampler1, druha sampler 2, 3 nejaky vsti atd)
ano slape to super s dualcore - otestovanekexik píše:podla infosiek na webe plna podporaSolarfall píše:neviete ako je to s FL7 a dual core?... ja som sa k tomu nejak furt nedostal

inak okrem moznosti ze patterny mozes v spodnej casti playlistu kde pretym mohli byt len WAVka lubovolne umiestnovat vo FL7 nic prevratne nevidim... imho to ani nemala byt FL7 ale len FL6.5

...teraz ma kexik urcite zaklaje

Ještě jsem FL 7.0.0 pořádně nezkoušel. Ale co vím jistě je, že v beta 4 nebyl vyřešen problém s absolutní nekompatibilitou s VST pluginem Komplexer. Někdo to řešil přímo s vývojáři Komplexeru a ti tvrdili, že problém je ve FL, protože v Cubase prý Komplexer funguje v pohodě. Takže prý kontaktovali vývojáře z Image Line a pokoušeli se jim domluvit, aby tu kompatibilitu ve finální verzi FL 7 vyřešili...nezkoušel jsem to ještě, ale jak jsem řekl - v beta 4 to bylo to samé, jako ve FL 6.0.8 - komplexer neustále padal, házel errory, hlavně pokud se zapnuly 2 a více instancí...je to dost škoda...ale chystám se teď tu plnou sedmičku vyzkoušet a uvidím, napíšu jestli to vyřešili nebo ne...
-
Zdravím priaznivcom FL 7ky, myslim ze to nie je spatny Daw-na cubase nema hlavne kvalitou zvuku-i ked sa stale zlepsuje a dufam ze sa dosntane -co sa kvality zvuku tyka na urove cubasu..inak mi tento soft dost sedi hlavne co sa bicich tyka-ved to aj bol zo zaciatku zamer flka-ako beat masina ale to samo urcite viete..xcem sa spytat kde sa zapina alebo ako viem ze mi odporuje FL7ka dual core..mam core 2duo..v nastaveni zvuku nemam multithread ikonku ani nic podobne..diky
hondzykk: to jsi vedle...na fruity lze udělat v podstatě cokoliv - piano roll mluví za vše...tam složíš např. plnohodnotnou symfonickou skladbu...první verze fruity byly spíš pouze sequencer, ale dneska už je to daw...to je jako bych říkal, že cubase je dobrý tak akorát na midi - protože z toho vyšel...
Dr.Jajbolí: to o horším zvuku fruity je mýtus...a multithread se zapíná v Options>General settings>Multithreaded generator processing...
Dr.Jajbolí: to o horším zvuku fruity je mýtus...a multithread se zapíná v Options>General settings>Multithreaded generator processing...
-
Diky za info a za rychlost-zatim si mi vzdy dal odpoved mozna nahoda mozna ne kazdopadne diky...idem to hned opacitnathanael píše:hondzykk: to jsi vedle...na fruity lze udělat v podstatě cokoliv - piano roll mluví za vše...tam složíš např. plnohodnotnou symfonickou skladbu...první verze fruity byly spíš pouze sequencer, ale dneska už je to daw...to je jako bych říkal, že cubase je dobrý tak akorát na midi - protože z toho vyšel...

-
nathanael píše:Dr.Jajbolí: cože, jaké možná náhoda možná ne? když ti někdo poradí, tak by sis takové komentáře mohl odpustit...
tos mne ted spatne pochopil, ja rikam ze ti dakujem za rychlou odpoved..ta nahoda to som myslel tak ze bola mozna nahoda ze si tu bol zrovna ty....

Dr. Jajbolí: no já to stejně nějak nepochopil, ale to je jedno, když to nebylo myšleno špatně, tak sorry - slovenština mě asi zmátla, nebo kdo ví co...já totiž opravdu párkrát napsal někomu odpověď ve stylu "možná to tak je, možná ne", tak jsem myslel, že už si někdo stěžuje 
no a proč si myslíš, že fruity nemá na cubase kvalitou zvuku? když si dáš do fruity a do cubase nějaký 3rd party vst plugin, dejme tomu třeba Massive od NI, tak slyšíš nějaké markantní rozdíly? věř tomu, že kdyby tam nějaké rozdíly byly, tak že v image line to sakra rychle spraví, ti chlapci se neflákají a jsou velice schopní...

no a proč si myslíš, že fruity nemá na cubase kvalitou zvuku? když si dáš do fruity a do cubase nějaký 3rd party vst plugin, dejme tomu třeba Massive od NI, tak slyšíš nějaké markantní rozdíly? věř tomu, že kdyby tam nějaké rozdíly byly, tak že v image line to sakra rychle spraví, ti chlapci se neflákají a jsou velice schopní...