FL Studio 7

Trackery, Reason, FL Studio...
Dr.Jajbolí

Příspěvek od Dr.Jajbolí »

nathanael píše:Dr. Jajbolí: no já to stejně nějak nepochopil, ale to je jedno, když to nebylo myšleno špatně, tak sorry - slovenština mě asi zmátla, nebo kdo ví co...já totiž opravdu párkrát napsal někomu odpověď ve stylu "možná to tak je, možná ne", tak jsem myslel, že už si někdo stěžuje :)

no a proč si myslíš, že fruity nemá na cubase kvalitou zvuku? když si dáš do fruity a do cubase nějaký 3rd party vst plugin, dejme tomu třeba Massive od NI, tak slyšíš nějaké markantní rozdíly? věř tomu, že kdyby tam nějaké rozdíly byly, tak že v image line to sakra rychle spraví, ti chlapci se neflákají a jsou velice schopní...
No tak to som asi naletel tomu mytusu...ak je to naozaj tak ako vravis tak to som velice rad...pretoze kazdy rozprava aky ma skvely zvukovy algorytmus v cubase..inak nevies nahodou ako sa daju v batterke robt drumove loopy-zatial nemam keyboard -cakam nan takze mi to ide iba v piane rolle cez klavesnicu ale tam mi niektore sample nejdu - ide mi o to aby som ma drumy pokope keby som ich xcel rovnako naefektovat nakym revverbom-da sa to aj jednotlivo ze dam ten samy reverb na kazdy sampel zvlast ale to mi pride complikated-jeste dodam ze mam baterku 3 a do nej som si dal vsetky kyti z 2ky...

nathanael

Příspěvek od nathanael »

Dr.Jajbolí: ono se tu ta kvalita zvuku fruity/cubase rozebírala...už si přesně nepamatuji jak to skončilo, ale určitě ne tak, že by se řeklo, že fruity má o několik řádů horší zvuk, jak to tvrdí ten mýtus...nakonec kdyby tomu tak bylo, tak pochybuji o tom, že by borec jako je kexik u fruity ještě z jakéhokoliv důvodu zůstával...

v batterky? to myslis ten Battery on NI? bohuzel to vubec nepouzivam, s piano roll jako takovym ti poradit muzu, ale Battery jsem v zivote ani nespustil...tak snad nekdo jiny bude vedet...ja na bici pouzivam Addictive Drums, nekdy Stylus RMX, v tom muzu poradit, v battery ne...

elektri

Příspěvek od elektri »

nechci ohledně toho zakládat nový topic, tak se ptám zkušených tady:

Je nějaká stará verze FL, která se dá používat zdarma ????

/že se dá používat zdarma i ta poslední vím :evil:

nathanael

Příspěvek od nathanael »

elektri: Myslím, že ne, nevím o tom. Možná kexík to bude vědět na 100%, ale asi řekne to samé. Pro jistotu můžeš napsat Image Line, ale nejspíš ti vůbec neodpovědí.

kexik

Příspěvek od kexik »

nie... ziadny abanonware neexistuje... a verzie pred 4kou fakt mali nahovno zvuk, v tom mytus neklame, on je akurat ten mytus troska starsieho data.
no a dost sa ohradzujem voci oznaceniu borec. ja v tom robim lebo ma to bavi a som amater. na rychlu rutinnu robotu za peniaze by som to asi nepouzival. ale v zvuku samotneho enginu FL ziadny problem nie je, tomu mozete verit. zly zvuk maju track ekvalizery, tie treba nepouzivat a dat namiesto toho na kazdy track do insertu posihfopit

nathanael

Příspěvek od nathanael »

kexik: no dobře, tak nejsi borec :)

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

Ja napriklad vobec netusim o com tu tocite, aky engine, aky nahovno zvuk?
Ja som pouzival Fruity od roku 1998 prevazne na loopy, bicie sekvencie, alebo realtime tweaking pocas nahravania do wavu v pozadi. Kedysi to bola jedina cesta ako nazivo pracovat napriklad s DirectX/VST pluginmi.

Podla mna dost zalezi ake clovek veci pouziva, kazdopadne Fruity
je excelentny koncept a zalezi na kazdom z nas co si z toho
zoberieme.

elektri

Příspěvek od elektri »

o ten zvuk mi ani nejde, já předpokládám, že to má midi out, protože bych to chtěl použít jen jako step sekvencer pro Cubase, kdybych to měl kupovat, tak raději vymyslím něco jiného.

Myslel jsem že ty uplně původní verze Fruity Loops byly ještě nějak free

kexik

Příspěvek od kexik »

uplne povodne verzie nemali midi...

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

http://www.flstudio.com/documents/history.html

tu sa da stiahnut uplne dole verzia 1.0 ktora bola MIDI ONLY

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

demsky píše:http://www.flstudio.com/documents/history.html

tu sa da stiahnut uplne dole verzia 1.0 ktora bola MIDI ONLY
Super presne tohle jsem hledal par mesicu zpet! diky :)

elektri

Příspěvek od elektri »

Taky z toho mám velkou radost, protože je to snad přesně to co potřebuji, ale nějak mi to nejede, možná je problém v XP

kexik

Příspěvek od kexik »

no, aby ste neboli sklamani ;)

elektri

Příspěvek od elektri »

kexik: já už jsem protoze mi to nejede :)

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

kto chce verziu 1.3 nech sa ozve, je tam moznost zapnut MIDI ONLY a ide to na Win XP.

www.demsky.sk/fruity.jpg

Odpovědět