Caute,
moze mi niekto poradit ako skopirovat v FL STUDIU nielen noty ale aj prisluchajuce nastavenia zvuku do ineho flp?
Napr. mam piano a v urcitom VST som si ponastavoval echo, efekty atd. Ako toto piano aj so vsetkym skopirujem do ineho flp?
Skusal som nieco s project bones aj so saved score ale neuspesne - vzdy sa skopirovali iba noty a zvuk som potom musel dodatocne nastavovat, no je to na nervy.
Vopred dakujem
FL studio - kopirovanie nastaveni zvuku
-
DJ Philipee
Re: FL studio - kopirovanie nastaveni zvuku
Takhle komplexně jsem to ještě nikdy nedělal. Možná existuje jednodušší varianta, ale nevím o ní. Zkus tohle:
1. Piano uložit jako preset.
2. Noty uložit jako score nebo midi.
3. Uložit všechny efekty v mixeru pomocí PTM/File.../Save Mixer Track State As...
4. Otevřít nový projekt, nahrát "Piano preset", nahrát score nebo midi a na příslušný kanál v mixeru vložit efekty pomocí "File.../Open Mixer Track State".
1. Piano uložit jako preset.
2. Noty uložit jako score nebo midi.
3. Uložit všechny efekty v mixeru pomocí PTM/File.../Save Mixer Track State As...
4. Otevřít nový projekt, nahrát "Piano preset", nahrát score nebo midi a na příslušný kanál v mixeru vložit efekty pomocí "File.../Open Mixer Track State".
Re: FL studio - kopirovanie nastaveni zvuku
Ak som správne porozumel, tak si musíš povytvárať presety, či už z VST toho piana, alebo z ostatných pluginov, ktoré si na neho nahádzal.