FL STUDIO PROBLEM S TC POWERCORE! prosím o pomoc
- jsem.devka
FL STUDIO PROBLEM S TC POWERCORE! prosím o pomoc
Nainstaloval jsem si tc powercore firewire, a už dva dny se nad tim trápim, laboruju a už nevim jak dál. Po nahození pár efektů mi vyskočí powercore messenger, aby mi oznámil že: The process synchronization between the Plug-In and the PowerCore driver failed. Aplikace: Fruity Wrapper. Zkoušel jsem stáhnout Fruity loops 8.0 update 1, pořád problém. prosím poraďte
Re: FL STUDIO PROBLEM S TC POWERCORE! prosím o pomoc
stiahni si demo 9tky. preco vlastne neurobis upgrade na 9?
- jsem.devka
než sem přešel na xpčka mi trvalo 3 roky. pokud by tam v pohodě šlapalo ale powercore firewire, byl bych nejvíc štastnym uživatelem. prosím tě kexik bude mi s kartou RME FIREFACE 800 stačit BUFFER LENGH na 128 SAMPLES (3ms) i při náročnějších projektech? pokud mám takhle nastaveno UAD nezlobí a to mě robí šťastným.
- jsem.devka
to mi opravdu není pomoci?
neviem ci ti neni pomoci. 3ms je v pohode buffer lenght. navyse, ten buffer mozes menit kedy sa ti zachce. ked nahravas midi z klavesu alebo zive nastroje, JEDINE vtedy potrebujes maly buffer. pri miesani a sadzani noticiek mysou mozes mat buffer kludne 50ms, aj tak ti dalsiu latenciu vnasaju do playbacku narocnejsie pluginy, trebars kompresory s lookahead funkciou bezne aj 200ms a viac. tym chcem povedat ze ked nasadis uad aj poco az pri miesani, vacsi buffer je ok
- jsem.devka
ale já pokud mám buffer větší než 3ms tak blbne to UAD. tak se ptám jestli mi bude stačit i při náročnějších projektech, protože to by bylo špatné kdyby ne. musel bych ho zvýšit a všechno by se zas rozházelo.
Ladim teď to Poco. http://forum.tcelectronic.com/viewtopic.php?id=1743
Doufám že s timhle updatem to pošlape, pokud F9 bude lepší nevim.
Teď ale čumim že když jsem upgradnul Poco na verzi 3.2, najednou mi zmizely čtyři pluginy!!!! Charakter, Denoise, X3, dynamic eq myslim. prostě ty nejlepší!
Ladim teď to Poco. http://forum.tcelectronic.com/viewtopic.php?id=1743
Doufám že s timhle updatem to pošlape, pokud F9 bude lepší nevim.
Teď ale čumim že když jsem upgradnul Poco na verzi 3.2, najednou mi zmizely čtyři pluginy!!!! Charakter, Denoise, X3, dynamic eq myslim. prostě ty nejlepší!
- jsem.devka
ahoj, když mám nastavený buffer na 3ms tak pokaždý když pustim smyčku tak to při prvnim paternu hnusně zapraská.
- jsem.devka
- jsem.devka