Týpek z tech. podpory odpověděl bleskurychle:
podle toho, co píšete, bych "problém" odhadoval skutečně v M-Audio O2. Tipoval bych, že klaviatura bude nastavená tak, že vysílá pouze hondtu 127, tedy "zapnout daný parametr". Je potřeba klaviaturu nastavit tak, aby při jednom stisknutí vyslal hodnotu 127 a při druhém stisknutí vyslal hodnotu 0. Alespoň doufám, že tomuto příkazu bude FL správně rozumět, ale mám to vyzkoušené v sekvencerech Cubase, Nuendo, Digital Performer, ProTools a Logic. Aby takto tlačítko fungovalo, je potřeba mu nastavit minimální a maximální hodnotu s tím, že minimální hodnota bude 0 a maximální hodnota bude 127. Pokud je minimální hodnota také 127 (neby vyšší či rovna 64), pak tlačítko vysílá pouze událost "zapnout". To se hodí pro jiné události, nikoliv však pro tlačítko MUTE.
Nemám teď u sebe manuál a nevím z hlavy (v poslední době jsem programoval už jen AXIOMy), jak to přesně nastavit, ale pokud se Vám již podařilo přeprogramovat nějaký parametr na O2, postup je analogický (Advanced Function, atd.). Pokud byste s tím měl i nadále problém, neváhejte se na mne obrátit, stáhnu manuál, kouknu do něj a pošlu přesný postup.
S pozdravem,
Martin Jirsák