FL8 - Sub Groups
FL8 - Sub Groups
Rad bych se poptal jestli se daji v FL8 tvorit Sub groupy... treba pro bici atd ... diky
Re: FL8 - Sub Groups
pochopitelne daji...ekeaze píše:Rad bych se poptal jestli se daji v FL8 tvorit Sub groupy... treba pro bici atd ... diky
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
jj... to je mi jasny ze kazdy zvuk se da routovat do jakyho kanalu chci , ale da se kanal v mixu naroutovat do dalsiho kanalu ...
mam treba kanal 1 - kopak na nem mam ruzny VSTi, pak 2 - kanal snare drum na nem taky rizny VSTi ... atd atd a tet bych chtel tyhle kanaly naroutovat do spolecny Grupy .... jde to ? jesti jo tak jak....
mam treba kanal 1 - kopak na nem mam ruzny VSTi, pak 2 - kanal snare drum na nem taky rizny VSTi ... atd atd a tet bych chtel tyhle kanaly naroutovat do spolecny Grupy .... jde to ? jesti jo tak jak....
docela easy... v mixeru klikni na kanál, kterej chceš routovat do jinýho a na masteru v tu chvíli uvidíš dole nad "FX" šipečku a nad ní knobík.. klikni na šipečku - tim zrušíš posílání ze zvolenýho kanálu do masteru... no a teĎ na tuhle šipečku klikneš u jinýho kanálu a zase se ti zbarví a objeví se knobík - teď ti jde signál do něj, ne do masteru... no a takhle do jednoho kanálu můžeš naroutovat různý další 
vie FL8 realtime rendering ?? nejak som na to neprisiel .. skusal som minule demo FL8 a tiez ma celkom prijemne prekvapilo, od dob 6ky kedy som s tym naposledy robil to preslo velky kus cesty
ale realtime rendering je pre mna must-have koli TI-cku .. bez toho si neprdnem...
alebo aspon moznost nasamplovat vystup z VSTi-cka (TI interface) do audio stopy - ako najjednoduchsie by sa taka vec dala vo FL8 realizovat ? Proste princip hra mi melodia teraz si zvolim pasaz (patern), dam play, a to co mi hra sa mi realtime niekam nahra ako wavko ..
lebo tieto 2 veci keby boli schodne tak by som sa na nejaky cas mozno zase kukol hlbsie na FL ...
ale realtime rendering je pre mna must-have koli TI-cku .. bez toho si neprdnem...
alebo aspon moznost nasamplovat vystup z VSTi-cka (TI interface) do audio stopy - ako najjednoduchsie by sa taka vec dala vo FL8 realizovat ? Proste princip hra mi melodia teraz si zvolim pasaz (patern), dam play, a to co mi hra sa mi realtime niekam nahra ako wavko ..
lebo tieto 2 veci keby boli schodne tak by som sa na nejaky cas mozno zase kukol hlbsie na FL ...
alebo si hocikde medzi inzertami otvoris audiologger (tusim shift E alebo z menu pre mixer)
nahra ti to signal ktory cez to prechadza a je jedno z coho ten signal ide. pokial len loopujes nejaku cast playlistu, vysekne ti to do zaznamu na konci kazdeho loopu region marker. ked si potom ten wav sejvnes a otvoris ako audio clip, mozes si vyznacit, ktory region bude prehravat... v 8icke je novych vychytavok ako vravi melisko pokokot ale su dost utajene
btw chystame so space recorderom nejake koncerty a pobezi to odpoly z FL tak som zvedavy ci to zvladne aj "live" rezim
nahra ti to signal ktory cez to prechadza a je jedno z coho ten signal ide. pokial len loopujes nejaku cast playlistu, vysekne ti to do zaznamu na konci kazdeho loopu region marker. ked si potom ten wav sejvnes a otvoris ako audio clip, mozes si vyznacit, ktory region bude prehravat... v 8icke je novych vychytavok ako vravi melisko pokokot ale su dost utajene
btw chystame so space recorderom nejake koncerty a pobezi to odpoly z FL tak som zvedavy ci to zvladne aj "live" rezim
fiha tak to potom natoc nejake videa 
offtopic.. som si kukal vase myslapace.. a ze
....complete album comprising 7 tracks (plus 2 remixes, one of them by Kexik, another one by d.e.x.)....
kua to si skoro ani nepoamatam, vobec si neviem vybavit ten moj remix
) mas ho niekde zaveseny ? by som si ho vypocul co som vtedy vypotil fakt ze som na to UPLNE zabudol
))
offtopic.. som si kukal vase myslapace.. a ze
....complete album comprising 7 tracks (plus 2 remixes, one of them by Kexik, another one by d.e.x.)....
kua to si skoro ani nepoamatam, vobec si neviem vybavit ten moj remix