Jak libovolně změnit BPM u každého VST nástroje pod FL ?

Trackery, Reason, FL Studio...
Dante

Příspěvek od Dante »

hmm, tak sem to vyřešil jednou věcí - FM8...to má všechny ty fuknce které sem požadoval, je to supr synťák...

BS

Příspěvek od BS »

nechces ted teda napsat, co jsi vlastne chtel, a jakym konkretnim zpusobem jsi to vyresil,.dik

Dante

Příspěvek od Dante »

BS: já přece psal co sem chtěl už minimálně 5x...vyřešil sem to prostě tím, že používám synťák, ve kterém si můžu navolit BPM jaké chci (tempo sync On/Off) a ještě další možnosti, kterým zatím nerozumím...FM8 je synth od Native Instruments...zatím sem používal z3ta kvůli které bylo třeba vymyslet nějaké specialní řešení, které ale jak říkal amorph je asi nemožné ikdybych se na hlavu stavěl...zatím se mi FM8 líbí hodně interfacem (který narozdíl od z3ta vypadá jako z roku 2006, tedy aktuálně)...

abys tedy lépe rozuměl - já to co chtěl nevyřešil nadobro, protože ve většině ostatních VST mi to stejně nejde...ale hlavně sem to chtěl použít právě na z3ta, kterou sem nahradil teď FM8...

jediné a asi nejlepší řešení pro mě je prostě používát VST které to umí, což je třeba FM8, Audiorealism Bassline Pro, Microtonic, atd...

BS

Příspěvek od BS »

ok, mne jen zajimalo jestlis to vyresil nejak systemove, nebo jenom konkretne pouzivanim synthu, ktery ma sync on/off.

Odpovědět