vadi mi iba mala hlasitost, za co pravdepodobne aj tak moze mikrofon. s latenciou ani na mojom črepe nie je žiadny problem a gitara cez to hra paradne. za tu cenu nemam namietky.
Neni to tak... SM58 je
VELMI slusny mikrofon. Asi tak o 200% lepsi ako tvoja zvukovka. Len potrebuje k sebe aj slusnejsi pre-amp. Gitara je o inom - ma silnejsi a vyrovnanejsi signal, ako hlas cez mic. Taktiez ucho neni na zvuk gitary take citlive, ako na hlas. Latencia je zase o inom.
A SM58 nedava uplne najsilnejsi signal...
- hej, na to som uz prisiel.
Tvoje vysledky nie su objektivne, lebo to zenies cez hardware, ktory je o 2-3 kategorie nizsie...
Ak by to bolo nahrate potichu, ale cez dobry hardware, tak +12-15dB by nemalo signal znicit.
Navyse tvoja zvukovka nema ani symetricky vstup, co je na mikrofon dost potrebne...
kup na zaciatok behringer mic 100. Tym sa to v podstate vyriesi a za par korun.
Mic100 od Behringer poznam tiez. A ten je urcite je o 150% lepsi, ako pre-amp v tvojej zvukovke.
Ma zopar zakladnych, ale dobrych funkcii.

(symetricky vstup, limiter, napajanie pre kondik. mikro)
Ak si ho nahodou kupis nezabudni, ze potom ide signal do Line-In, nie do Mic-In.
Ale predtym mam este jeden napad - mozno riesenie
ZADARMO .... a tym uz koncim
Skusal si namiesto toho tlacenia volume zapojit v FL radsej nejaky kompresor na hlas ?
To by mohlo vyriesit tvoje problemy so skreslenim (ako pises). Sum samozrejme nie.