Native Instruments Massive

Trackery, Reason, FL Studio...
2aoid

Re: Native Instruments Massive

Příspěvek od 2aoid »

děkuju. ozkoušel jsem, ale bypasnout nezabralo a s tim rozladěním sem to bohužel také nevyřešil a namapovanej kontroler tam nemám. dá se říct že to v podstatě může být čímkoliv. každopádně jsem ani u jednoho problému nepřišel na to, jako ho vyřešit...a ani mě nějak dál nic nenapadá co bych mohl ozkoušet. každopádně ještě jednou díky

kexik

Příspěvek od kexik »

2aoid píše:děkuju. ozkoušel jsem, ale bypasnout nezabralo a s tim rozladěním sem to bohužel také nevyřešil a namapovanej kontroler tam nemám. dá se říct že to v podstatě může být čímkoliv. každopádně jsem ani u jednoho problému nepřišel na to, jako ho vyřešit...a ani mě nějak dál nic nenapadá co bych mohl ozkoušet. každopádně ještě jednou díky
o akom hoste sa bavime? trebars fruity v pattern mode nema na konci patternu note off a vsetky vst hraju dalej... (pokial nemaju na zvuku decay na maxime)

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

kexik píše:
2aoid píše:děkuju. ozkoušel jsem, ale bypasnout nezabralo a s tim rozladěním sem to bohužel také nevyřešil a namapovanej kontroler tam nemám. dá se říct že to v podstatě může být čímkoliv. každopádně jsem ani u jednoho problému nepřišel na to, jako ho vyřešit...a ani mě nějak dál nic nenapadá co bych mohl ozkoušet. každopádně ještě jednou díky
o akom hoste sa bavime? trebars fruity v pattern mode nema na konci patternu note off a vsetky vst hraju dalej... (pokial nemaju na zvuku decay na maxime)

psal o abletonu...
kazdopadne to rozladovani je divny, to se mi nikdy nestalo...

Odpovědět