Prepellerheads Recor Beta testing

Trackery, Reason, FL Studio...
EXCOM

Re: Prepellerheads Recor Beta testing

Příspěvek od EXCOM »

kurna, som chcel ze si stiahnem tu betu, poslalo mi to akoze mail, ale nic mi nedoslo :) ako prebieha to prihlasenie do beta testingu?

toto mi pise: "It seems you have already signed up for beta testing."

no ale mne ziaden mail sakra nedosiel :)
tam predpokladam bol link na stiahnutie... popripade hodte mi do PM ako vyzera ta url adresa, asi si to staci len stiahnut, len ja neviem odkial kedze mi ten mail neprisiel

Poshook

Příspěvek od Poshook »

bohuzial som az neskor zistil, ze na kazdy account moze byt len 5 downloadov, momentalne je to uz OUT

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Poshook píše:bohuzial som az neskor zistil, ze na kazdy account moze byt len 5 downloadov, momentalne je to uz OUT
v tom aktivacnom maily co ti doslo, je v tej url aj tvoj nick name alebo nejake vygenerovane cislo? ak by bol len nick name tak by to bolo v pohode...

dendy : ty si tiez v beta teste?

Poshook

Příspěvek od Poshook »

EXCOM píše:
Poshook píše:bohuzial som az neskor zistil, ze na kazdy account moze byt len 5 downloadov, momentalne je to uz OUT
v tom aktivacnom maily co ti doslo, je v tej url aj tvoj nick name alebo nejake vygenerovane cislo? ak by bol len nick name tak by to bolo v pohode...

dendy : ty si tiez v beta teste?
mal som len meno a heslo, ked som sa pred mesiacmi prihlasil do beta testovania. teraz mi prisiel mail s linkou na betatest, kde som sa mu sel prihlasit a potom uz sa dalo stahovat. dendy mal invitation odo mna

dendy

Příspěvek od dendy »

bohes v tom recorde aj tie reasonacky synthy zneju tak nejak lepsie :-) teda ked sa prezenu tou "ssl" konzolou :) uplne paradny zvuk z toho lezie, cisty luxus...

inak, nasiel som jednu vec so sa mi trochu nepaci - ked pridam reason synth do racku, tak sa mi zaroven automaticky prida dalsi modul ktory je ako "audio track" v tej konzole.. ale tento modul sa neda spolu s tym reason synthom spojit dokopi cez combinator .. cize je to trosku neprehladne - koli kazdemu synth/sampler devicu musim mat v racku dalsi device ktory zodpoveda prislusnej stope mixera ...

dendy

Příspěvek od dendy »

tak moje nadsenie uz opadlo... ono to ma klasicky reasonacky neduh - cim viac tam toho clovek nahadze, cim vacsi projekt, tym viac to zacina byt neprehladne.. a napriklad praca so samotnym audiom audiom nic moc, ze by nejak plytvali moznostami sa neda povedat, napriklad time stretching do tempa skladby mi pride trosku kostrbaty tak ako to maju vyriesene..

ako este som mal po 2 hodinach hrania sa v tom pocit ze ok celkom moze byt .. ale potom som to vypol a pustil som Reaper, reku ze porovnam si workflow v jednom a druhom ..

a proste.. co vam budem hovorit - reap. neporovnatelna parada - prehladnost, intuitivnost, funkcie, moznosti.. potom som sa prepol s5 do Recordu a zrazu mi to doslo... proste klasicky Propellerheads - spravia nieco, co strasne pekne vyzera, ale absolutne nedomyslia a nedotiahnu detaily, ten layout a dost dobre spravena mix konzola (aj co sa tyka zvuku) na chvilu to cloveka zlaka.. ale ked si mam predstavit ze by som v tom mal robit vacsi projekt tak ee blee.. ani nahodou...

biscuit

Příspěvek od biscuit »

dendy: ani za cenu hodobozovyho ssl jo? :-D
delam si legraci, nechapu, ze nas to porad pritahuje, co porad hledame? dyt mame vsechno co potrebujem - ja uz se chci naucit zavrit dvere a pracovat s tim co je uvnitr :-)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

biscuit : ja uz ~20 rokov robim s cubase a vobec nemam pocit , ze potrebujem daco ine :)

Vlad

Příspěvek od Vlad »

biscuit píše:dendy: ani za cenu hodobozovyho ssl jo? :-D
delam si legraci, nechapu, ze nas to porad pritahuje, co porad hledame? dyt mame vsechno co potrebujem - ja uz se chci naucit zavrit dvere a pracovat s tim co je uvnitr :-)
pod to se podepisuju :)

Odpovědět