Presonus STUDiO ONE / 2

Trackery, Reason, FL Studio...
Odpovědět
pavlii
Moderátor

Re: Presonus STUDiO ONE / 2

Příspěvek od pavlii »

Mhm - tak tohle je každého věc, jestli podlehne přílišné "customizaci" 8) místo dělání muziky. Já si třeba akorát stáhnul jiný než defaultní skin a prostě pracuju (využívám Reaper na semináři).

P.

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

pavlii: to souhlasim, že to je individuální.

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Jinak zde je možné řešení , jak ty multiinstrumenty udržet organisované. Sic je to trochu komplikace, ale což.
První příspěvek na stránce http://forums.presonus.com/posts/list/3 ... age#284738

Fukki

Příspěvek od Fukki »

Psal jsem, že napíšu jak jsem dopadl. Nainstaloval jsem full demo Studio One 2.5 a Ableton Live 9. Zkoušel jsem v tom nějakou chvíli dělat (v rámci časových možností :lol: ). Všechno má své pro a proti. Studio One se mi hodně líbí, je intuitivní, dobře vyřešené, ale na některé věci jsem si pořád nemohl zvyknout, hlavně na ten mix. Live je super, intuitivní, rychlý, jen mi nějak nesedí tím vzhledem. Ale nakonec jsme usoudil, že je to hodně o zvyku, v čem kdo dělá. Kdybych tenkrát začal v Live, asi v něm dělám dodnes. Ale teď se mi nechce znovu učit další DAW. Takže jsem pořídil Logic Pro X :lol: Zjistil jsem, že hodně věcí co mne na 9 vyloženě štvalo je tady vyřešeno, takže jsem spokojený. Dělá se mi v tom rychleji. Navíc ta vybavenost, co si budeme povídat. Dík všem co mi pomohli svými názory. Jo jinak na ten Reaper jsem se nedostal kluci sorry.

BC777

Příspěvek od BC777 »

Ahoj, pokud Vás to někoho zajímá, tak mají na presonus dočasnou (nevím na jak dlouho) akci. Full verzi Studio One profesional za cca půlku.

https://www.presonus.com/products/studi ... ofessional

Za Ty prachy doporučuju.

Agent Provocateur

Příspěvek od Agent Provocateur »

No super, pred pár dňami som kúpil verziu Producer za plnu cenu-rozdiel medzi ňou a tymto sale off je asi 500Kč-dufam ze to platí aj na upgrade inak ma šlak trafí :)

BC777

Příspěvek od BC777 »

No jo, to nas.....e, já jsem si např. koupil kdysi POD Line HD a druhej den co mně to přišlo udělali dvoudenní 40 procentní slevovou akci:-).............cca 4k v hajzlu.

mirostrat

Příspěvek od mirostrat »

čaute , pls vie mi niekto poradit , mám Presonus 16.0.2 soft Studio One v. 2.6.5 W7 64 B, všetok šlapalo , teda aj šlape , ale kúpil som BOSS BR 800 , po nainstal BR-ka , keď spustím Studio One , tak v Universal control okne riadok Sample rate a Clock Source zblednú písmená :D nevie niekto , má to tak byť , alebo je to nejaká chyba , leze mi to na nervy , že to zbledne , keď vypnem Studio One , tak to zase stmavne , čI nezamkne to ten Studio One ? dík

hubert

Příspěvek od hubert »

Zrejme to bude tým, že BR 800 bude mať len jednu sample rate a len internal clock...ale nie je to nič čo by ti malo liezť na nervy...proste BR800 ako zvukovka ma taketo parametre...to je celé.

mirostrat

Příspěvek od mirostrat »

dík za friškofku odpoveď , ano má len 24Bit/ 44,1 Khz

Odpovědět