Presonus STUDiO ONE / 2

Trackery, Reason, FL Studio...
Odpovědět
listonos

Re: Uplne nova DAW - Presonus STUDiO ONE

Příspěvek od listonos »

excom: Odkial mas ten posledny screenshot? A nieco s piano rollom si nevidel?

dendy

Příspěvek od dendy »

cim viac kukam tie screenshoty tym viac sa na ten presonus tesim... :)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

listonos píše:excom: Odkial mas ten posledny screenshot? A nieco s piano rollom si nevidel?
to som vysekol s Flash prezentacie :D
hrozne dobre to vyzera tak som to sem musel dat ...
hned na titulnej stranke produktu je velky Flash a dolu v pravo su tri radio butony a prepinas si take velmi short videa a odtial..
velmi sa mi paci ergonomia tohoto software, nemozem si pomoct, je to presne to na co dlhe roky cakam..
Renoise v tomto splna vsetky moje podmienky a ACID detto.. user interface je pre mna gro vsetkeho...

EXCOM

MiDi

Příspěvek od EXCOM »

no mna najviac zaujima ako bude poriesene MiDi v tomto DAW. to je pre mna alfa-omega

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

nejaky dalsi video a ke konci je videt midi a audio editor...
http://www.youtube.com/watch?v=SOOWHr5riGI

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

ekeaze píše:nejaky dalsi video a ke konci je videt midi a audio editor...
http://www.youtube.com/watch?v=SOOWHr5riGI
moc fajnove :)

pc.masters

Příspěvek od pc.masters »

"ja som zatial neni navyknuty" - To je krasne, jeden z duvodu, proc byt Slovakem :-) Takhle poskladane vety miluju. Je to jako Ich bin nicht, I am not atd :-)

Jinak ten DAW vypada hezky, ale nez bude stable try before buy (moje oblibena firma), budu mit uz usetreno na licenci Reaperu ktery me bavi (uz cele odpoledne :-D )

Cubase je na me moc profi a jsem z neho v kelu... Reaper mi proste sedl a po par minutach jsem vetsinou prisel na co jsem zrovna potreboval, do Cubase cumim jak magor, a nic nevim nebo mi to spadne. (ta moje oblibena firma obcas dela chyby ...).
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

no, az bude nejaky demo nebo TBYB verze, dejte sem nekdo please vedet...

pc.masters: Cubase bych neoznacil za "moc profi", ale spis proste to GUI je takovy divny, me nesedlo a nesedi mi ani treba GUI ze Sonaru...ja ty veci chci pouzivat, ale ovladani mi prijde zbytecne debilni...Reaper zkusim, diky za pripomenuti...jinak prave s nadeji vzhlizim k tomuhle Presonus pocinu, treba to konecne bude neco, co pro me bude pouzitelny a bude to i 64 bitovy...

a jak jsi to myslel s tim, "nez bude stable try before buy"? to jako ze uz nejaka "tahle" verze je? kdyztak PM please, ja to moc chci zkusit a jestli uz je neco venku, chci to ;)

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Jindy2 píše:no, az bude nejaky demo nebo TBYB verze, dejte sem nekdo please vedet...

pc.masters: Cubase bych neoznacil za "moc profi", ale spis proste to GUI je takovy divny, me nesedlo a nesedi mi ani treba GUI ze Sonaru...ja ty veci chci pouzivat, ale ovladani mi prijde zbytecne debilni...Reaper zkusim, diky za pripomenuti...jinak prave s nadeji vzhlizim k tomuhle Presonus pocinu, treba to konecne bude neco, co pro me bude pouzitelny a bude to i 64 bitovy...

a jak jsi to myslel s tim, "nez bude stable try before buy"? to jako ze uz nejaka "tahle" verze je? kdyztak PM please, ja to moc chci zkusit a jestli uz je neco venku, chci to ;)

tez mi cubase taky nesedi i kdyz v nem casto delam... tam je proste silene oken , na kazdou funkci se musi otevrit okno.. na produkci strasne zdlouhavy, ale na nahravani nejaky kapely a na mixaz je to nejlepci...

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

ekeaze: na nahravani a produkci kapely je Cubase nejlepsi, nebo spis jedna z nejlepsich aplikaci, dobrejch jich je hodne...asi kdybych musel neco nekomu nahravat ve vice stopach naraz, nejak bych se s tim popral (na nahravani jednoho, dvou zdroju, si vystacim s fruity a muzu se na Cubase vysrat)...ale jinak se tomu vyhybam jak jenom muzu...myslel jsem si, ze prejdu treba na Sonar, ale ma to ovladani podobne uchylny, jako Cubase, uz jen na zprovozneni debilniho keyboardu pres midi musim lezt pres nejaky kokotsky okna a menu a doufat, ze to delam spravne...je to spatny, jsem zvyklej z fruity, ze kliknu na settings> midi > enable a je vymalovano, vsechno funguje (a v zivote jsem kvuli zakladnim vecem nemusel cumet na manual, u Cubase a Sonaru musim)...tyhle veci v tech jinejch programech me fakt dobiraj, jak i kvuli elementarni picovine musi clovek prolejzat ruzny nastaveni, okynka, manualy a tak...treba nas tenhle Presonus zachrani a bude to konecne multitrack s lidskym ovladanim...a nebo mozna ne...ale z tech videii to vypada fajn, jsem na to zvedavej, kouknu druhyho cervna na audionews, treba to tam uz budou mit...

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

no ja delal i v Logicu , ten to gui ma celkem prijemny ale zas mi tam chybelo plno funkci co Cubase ma... ale na MIDI je Logic vybornej, bohuzel na editaci audia otresnej...
zatim umne vede Ableton svoji intuitivnosti... sic to gui je docela kentus...

ja jsem se prihlasil do Beta teamu tak jsem zvedav na toho Presonuse, pak hodim nejaky screany a video, teda pokavad mi poslou aktivacni klic na betu...

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

ekeaze: no ale tys koupil nejakyho maca ne? ze si vesele skousis Logic :) ja s PC bych ho zkusit mohl taky, ale delat harakiri a davat si OSX na comp, to se mi moc nechce...ted jsem tady cetl nejaky to tema, ze jako Logic je jenom pro MAC, coz jsem nevedel...nechapu co to ma bejt, proc to neni pro Windows...to je jedno, kaslu na to, radsi pockam na tenhle Presonus zazrak...

hele a muzu se jeste taky do toho beta teamu prihlasit? dej kdyztak link...a kdyz ne, please zkus nejak pripadne, jestli bys tu betu mohl nejak "vymyslet" pro vice lidi, ja to chci zkusit taky...videa budou fajn, to urcite, ale ja si chci zkusit to ovladani sam...

jinak teda kdyz testujou teprve betu, tak koukam, ze plna ani demo jeste asi nebude...skoda no...

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

tet ctu ze zatim nechteji dalsi uchazece ,takze mame oba smulu... treba casem budou chtit...

http://forums.presonus.com/showthread.php?t=8577

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

ekeaze: hmm, tak to jsou kokoti...ja jim zkusim napsat, jestli nemaj verzi pro novinare nebo neco a dam vedet, jinak to vypada asi zle teda...

Odpovědět