programator FL Studia zomrel :-(((

Trackery, Reason, FL Studio...
Zamčeno

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Smutne. Vzpominam na Buzz...

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

smutne, kedysi robil jeden tracker za druhym, ja som urobil zopar songov v TraxVox, Noisetrekker, FastFucker a Psycle :) teraz som ani nevedel ze bol v FL crew. REST IN PEACE MAN

Pierre niko

Příspěvek od Pierre niko »

Ja na fruitech vyrost a je to workhorse dotedka. Je mi to uprime taky lito. Na strojeny smutek mam taky svuj nazor, ale kdyz uz si musis silacky delat prdel, nemusis ji nutne sdilet. Neni to nutne. Ten clovek opravdu neco vytvoril a ma muj respekt. I cynismus muze byt vkusny.

dendy

Příspěvek od dendy »

RIP.

arguruho synthy patrili v BUZZ-e k tym lepsim... je to clovek za ktorym je vela prace, nez ohladu na to ze niekomu sa jeho synthy pacia niekomu nie je fakt ze tu po nom neostala len kopa prazdych reci ale realne skutky ... este raz R.I.P.

nathanael

Příspěvek od nathanael »

Přeji ti pokojné spočinutí, Arguru, v nebi plném ovocných smyček.

Je tě škoda kámo!

nooly

Příspěvek od nooly »

R I P, ten typek mi byl svym zpusobem blizky, vlastne napsal prvni verzi renoisu, aodix, pluginy do buzze, tunu VSTcek, desne sem ho obdivoval, vsecky ty psycly, fast fuckery a dalsi trackery, ktery jsem zkousel a uz jsem zapomnel nazvy :)

navic, podle fotek to musel byt desny sympatak a pohodar, ale tak uz to chodi, takovi holt mivaj smulu :(

dendy

Příspěvek od dendy »

TENTO THREAD JE VENOVANY PAMIATKE NA Juana Antonia Argfüelles Rius, “Arguru”, R.I.P. ...

(na hadky o tom ci to ma/nema zmysel zalozte prosim iny thread. cistka vykonana na ziadost zakladatela threadu. dakujem za pochopenie. )

Zamčeno