Reason 4

Trackery, Reason, FL Studio...
Odpovědět
Cyril

Příspěvek od Cyril »

bassline: ty vubec nepracujes s audiostopama (jestli delas muziku teda)?

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Cyril píše:Jo ten koncept je dobrej, sympatickej. Ale to provedeni...
Presne :) souhlas :) bodla by vetsi otevrenost, zvuk... proste mensi sikana uzivatele :)

Shodan

Příspěvek od Shodan »

Acid Punk: Jenže cílovou skupinou jsou právě ti uživatelé, pro který je i ten Reason moc MEGA. Větší volnost by je akorát přivedla do blázince. :wink:
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Taky myslim.

vasek

Příspěvek od vasek »

To nevím, tihle by ten projekt finančně neuživili.

LUPO

Příspěvek od LUPO »

dovolim si nesouhlasit, prave TIHLE to zivi. Stejne tak jako by nekdo mohl myslet ze srackoidni samohrajky CASIO nemuze nikdo kupovat, ale prave sou to samohrajky, ktery treba firmu drzi nad vodou...

dendy

Příspěvek od dendy »

REASON by som do kosa nehadzal - podarilo sa mi na nom vyprodukovat par fakt dobrych trackov, aj s dobrym zvukom ... len sa stym treba trosku pohrat (ako zo vsetkym) ... letmym povrchnym testom sa da odrovnat hocico a zaskatulkovat to medzi "hracky" .. reason je vyspele all-in-one riesenie, samozrejme s istymi obmedzeniami, ale ako som pisal - samozrejme ze aj v nom je mozne vyprodukovat super znejuci track u ktoreho ziadneho z kritikov Reasonu ani nenapadne ze to vzniklo v tej "hracke" ... :)

suhlasim ale s tym ze zatial (podla ukazok) ma Thor moc neuchvaltil, presne mi to pride stale ten stredovo/kovovy zvuk.. no uvidime, upocujeme.. kazdopadne ak tam nepridaju audio stopu a MIDI out tak to vidim ako velku prehru na trhu pre propellerhads ... fakt ze tieto 2 veci su podla mna v rezni potrebne zo vsetkeho najviac ... podla ukazok sa zda, ze sa viac sustredili na zvysenie komfortu pri praci (sekvencer novy vyzera zaujimavo, groove machine tiez), nez na nejake extra nove prevratne featury...

kazdopadne tchor ma potencial, som zvedavy co dokaze v praxi, ukazky mozu klamat. ..

Fractal

Příspěvek od Fractal »

presne tak... nejde o to co pouzivas ale jak to pouzivas....

Poshook

Příspěvek od Poshook »

dendy píše:REASON by som do kosa nehadzal - podarilo sa mi na nom vyprodukovat par fakt dobrych trackov, aj s dobrym zvukom ... len sa stym treba trosku pohrat (ako zo vsetkym) ... letmym povrchnym testom sa da odrovnat hocico a zaskatulkovat to medzi "hracky" .. reason je vyspele all-in-one riesenie, samozrejme s istymi obmedzeniami, ale ako som pisal - samozrejme ze aj v nom je mozne vyprodukovat super znejuci track u ktoreho ziadneho z kritikov Reasonu ani nenapadne ze to vzniklo v tej "hracke" ... :)

suhlasim ale s tym ze zatial (podla ukazok) ma Thor moc neuchvaltil, presne mi to pride stale ten stredovo/kovovy zvuk.. no uvidime, upocujeme.. kazdopadne ak tam nepridaju audio stopu a MIDI out tak to vidim ako velku prehru na trhu pre propellerhads ... fakt ze tieto 2 veci su podla mna v rezni potrebne zo vsetkeho najviac ... podla ukazok sa zda, ze sa viac sustredili na zvysenie komfortu pri praci (sekvencer novy vyzera zaujimavo, groove machine tiez), nez na nejake extra nove prevratne featury...

kazdopadne tchor ma potencial, som zvedavy co dokaze v praxi, ukazky mozu klamat. ..
zase si ma predbehol :))

absolutne suhlasim. Ak by mal Reason audio recording, tak by bol velmi slusnym konkurentom ktoremukolvek produkcnemu DAW s obrovskou pridanou hodnotou v podobe unikatneho workflow.
A zvuk?
Stredovo-stredovy sound moze liest z kazdeho superprofesionalneho DAW ak ho pouziva nahluchly amater. Tiez som pocul zopar veci, ktore boli robene cez Reason (v tej dobe este len verzia 1) a skoro som sa posral (aj zvukovo)

bluem

Příspěvek od bluem »

no uvidime, upocujeme.. kazdopadne ak tam nepridaju audio stopu a MIDI out tak to vidim ako velku prehru na trhu pre propellerhads ... fakt ze tieto 2 veci su podla mna v rezni potrebne zo vsetkeho najviac ...

nepridaju:) to si pis... naco by to robili?

matucha

Příspěvek od matucha »

Me se reason vzdycky docela libil, zvuk mi neprisel nijak urazejici (ale vzdycky jsem michal v cubasi/nuendu). Myslim si, ze je to zajimava platforma, ktera asi sama o sobe nestaci, ale funguje na rychly napady a umoznuje delat veci zase trochu jinak nez jiny softy.

Ale prestal jsem to pouzivat celkem rychle, protoze jsem se preorientoval na audio zpusob prace, kterej mi vyhovuje.

onehalph

Příspěvek od onehalph »

ja nevim, co tady kdoo resi za problemy se zvukem - pokud vim, tak kamos b-complex delal (nebo dela?) vsechno v reasonu a hraje mu to tak, ze zustava rozum stat - myslim, ze je to jen o usich - ty jsou limitem :-)

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

a kde ma nejake mp3, chcem to pocut....

edit: toto je kompletka reason?
http://www.sety.cz/3263-b-complex_-_ans ... o_set.html
Naposledy upravil(a) demsky dne 20 čer 2007 10:17, celkem upraveno 1 x.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

bacha bacha hnusnej trestuhodnej offtopic: matucha: jeste delas basu v trackeru? :)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

demsky: http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... t=bcomplex

ale nevim jestli to je zrovna mistrovsky dilo co se zvuku tyce...

Odpovědět