Reason 4
REASON by som do kosa nehadzal - podarilo sa mi na nom vyprodukovat par fakt dobrych trackov, aj s dobrym zvukom ... len sa stym treba trosku pohrat (ako zo vsetkym) ... letmym povrchnym testom sa da odrovnat hocico a zaskatulkovat to medzi "hracky" .. reason je vyspele all-in-one riesenie, samozrejme s istymi obmedzeniami, ale ako som pisal - samozrejme ze aj v nom je mozne vyprodukovat super znejuci track u ktoreho ziadneho z kritikov Reasonu ani nenapadne ze to vzniklo v tej "hracke" ...
suhlasim ale s tym ze zatial (podla ukazok) ma Thor moc neuchvaltil, presne mi to pride stale ten stredovo/kovovy zvuk.. no uvidime, upocujeme.. kazdopadne ak tam nepridaju audio stopu a MIDI out tak to vidim ako velku prehru na trhu pre propellerhads ... fakt ze tieto 2 veci su podla mna v rezni potrebne zo vsetkeho najviac ... podla ukazok sa zda, ze sa viac sustredili na zvysenie komfortu pri praci (sekvencer novy vyzera zaujimavo, groove machine tiez), nez na nejake extra nove prevratne featury...
kazdopadne tchor ma potencial, som zvedavy co dokaze v praxi, ukazky mozu klamat. ..
suhlasim ale s tym ze zatial (podla ukazok) ma Thor moc neuchvaltil, presne mi to pride stale ten stredovo/kovovy zvuk.. no uvidime, upocujeme.. kazdopadne ak tam nepridaju audio stopu a MIDI out tak to vidim ako velku prehru na trhu pre propellerhads ... fakt ze tieto 2 veci su podla mna v rezni potrebne zo vsetkeho najviac ... podla ukazok sa zda, ze sa viac sustredili na zvysenie komfortu pri praci (sekvencer novy vyzera zaujimavo, groove machine tiez), nez na nejake extra nove prevratne featury...
kazdopadne tchor ma potencial, som zvedavy co dokaze v praxi, ukazky mozu klamat. ..
zase si ma predbeholdendy píše:REASON by som do kosa nehadzal - podarilo sa mi na nom vyprodukovat par fakt dobrych trackov, aj s dobrym zvukom ... len sa stym treba trosku pohrat (ako zo vsetkym) ... letmym povrchnym testom sa da odrovnat hocico a zaskatulkovat to medzi "hracky" .. reason je vyspele all-in-one riesenie, samozrejme s istymi obmedzeniami, ale ako som pisal - samozrejme ze aj v nom je mozne vyprodukovat super znejuci track u ktoreho ziadneho z kritikov Reasonu ani nenapadne ze to vzniklo v tej "hracke" ...![]()
absolutne suhlasim. Ak by mal Reason audio recording, tak by bol velmi slusnym konkurentom ktoremukolvek produkcnemu DAW s obrovskou pridanou hodnotou v podobe unikatneho workflow.
A zvuk?
Stredovo-stredovy sound moze liest z kazdeho superprofesionalneho DAW ak ho pouziva nahluchly amater. Tiez som pocul zopar veci, ktore boli robene cez Reason (v tej dobe este len verzia 1) a skoro som sa posral (aj zvukovo)
-
bluem
Me se reason vzdycky docela libil, zvuk mi neprisel nijak urazejici (ale vzdycky jsem michal v cubasi/nuendu). Myslim si, ze je to zajimava platforma, ktera asi sama o sobe nestaci, ale funguje na rychly napady a umoznuje delat veci zase trochu jinak nez jiny softy.
Ale prestal jsem to pouzivat celkem rychle, protoze jsem se preorientoval na audio zpusob prace, kterej mi vyhovuje.
Ale prestal jsem to pouzivat celkem rychle, protoze jsem se preorientoval na audio zpusob prace, kterej mi vyhovuje.
a kde ma nejake mp3, chcem to pocut....
edit: toto je kompletka reason?
http://www.sety.cz/3263-b-complex_-_ans ... o_set.html
edit: toto je kompletka reason?
http://www.sety.cz/3263-b-complex_-_ans ... o_set.html
Naposledy upravil(a) demsky dne 20 čer 2007 10:17, celkem upraveno 1 x.
demsky: http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... t=bcomplex
ale nevim jestli to je zrovna mistrovsky dilo co se zvuku tyce...
ale nevim jestli to je zrovna mistrovsky dilo co se zvuku tyce...