tieto tracky su robene v reasone .. komplet vsetky synth zvuky generovane len cez malstrom/subtractor .. jedine v diethylamide je basa robena inde ... bicie samozrejme sample v NN-XT ... vokal v uost vysamplovany z filmu v dietkylamide to je moja manzelka ... efektovane tiez v rezni - proste kompletka rezen praca, dokonca bez akehokolvek dalsieho externeho masteringu...
(basu v trackeru --- uz dlouho jsem nedelal, protoze vetsinou pouzivam sh09 nebo sci pro-one... ale kdybych chtel delat basu sestrihanou z ruznejch kousku el. basy nebo kontrabasu, tak neznam nic lepsiho nez tracker)
ja uz nemam oci na tracker, ale napriklad albumy od md - appelsap a disk vo fasttrackeri povazujem za jedny z najlepsich elektronickych pocinov co som vobec pocul.
tieto tracky su robene v reasone .. komplet vsetky synth zvuky generovane len cez malstrom/subtractor .. jedine v diethylamide je basa robena inde ... bicie samozrejme sample v NN-XT ... vokal v uost vysamplovany z filmu v dietkylamide to je moja manzelka ... efektovane tiez v rezni - proste kompletka rezen praca, dokonca bez akehokolvek dalsieho externeho masteringu...
onehalph píše:ja nevim, co tady kdoo resi za problemy se zvukem - pokud vim, tak kamos b-complex delal (nebo dela?) vsechno v reasonu a hraje mu to tak, ze zustava rozum stat - myslim, ze je to jen o usich - ty jsou limitem
a delal to od a do z v reasonu? nebo pres rewire? to uz je totiz trochu jina pisnicka..
zvuk je pres rewire lepsi, ale z prima rychle odsejpajici prace se stava, alespon pro me, docela des a komplikace..
ja som svoje veci - aj cely posl. album robil v reasone... okrem predposl. veci - ta ej z fasttrackera:) asi 6rokov robim v nom... nikdy ziadny rewire... nic... cisty reason...