Reason 4
ac neznam reaktor a nevim co umi a co ne, ciste teoreticky bych chapal ze at si je reaktor VST nebo cokoliv jinyho, pochybuju silne ze mi dokaze nahalit zpev nebo kytaru v audiostope, chapu ze ma asi dobrej verb, ale chapu jako ze ho ma sam pro sebe, tj. pro zvuky ktery z nej lezou, ne pro univerzalni pouziti, jestli se pletu tak budu jedine rad
kexik: ne ze bych dobrej verb potreboval, ale kdyz uz tady ta diskuze je... dobre, takze reaktor narvu jako VST efektovou jednotku do insertu audio stopy v cubasi ??? opravdu ? a pouziju z nej jenom reverb ?? nebo ho dam na send a naverbim si tim celou skladbu ? fakt to jde ? jednoduse neverim 
hele ja to vubec nepotrebuju a reaktor nebudu schanet natoz instalovat, tak to vic pitvat nemusime, je to tady o reasonu
hele ja to vubec nepotrebuju a reaktor nebudu schanet natoz instalovat, tak to vic pitvat nemusime, je to tady o reasonu
Neural_I: ano presne tohle jde. Proste na insertu vyberes Reaktor FX, otevre se ti zmenseny okno reaktoru a do neho jednoduse nahrajes jakykoliv reaktor ensemble. Kdyz ten ensemble bude mit zapnutej vstup a bude to procesovat, tak to funguje jako uplne klasickej VST efekt. Uvnitr se pak samozrejme vubec nemusis hrabat a pouzivat hotovy efekty (a ze jich tam je hezkejch docela dost) - proste nahrajes a jedes, oproti klasickymu VST je navic jen ten vyber ensemblu v reaktoru. Smozrejme si to ale kdykoliv muzes otevrit a rozkliknout a predratovat dle libosti:)
Ajo, sorry, za OT....
Ajo, sorry, za OT....
Ale nejde z toho vyrobit ' novy dojem '...Tak ako Thor prinasa farbu ktoru neurobis na Sub/Mal, tak by sa zisiel aj nejaky novy efekt s uplne inym charakterom...z RV7000 som uz strasne presyteny (kvalitny ale je !)...Trebalo by aj PORIADNY phaser, nie tu malu krabicku co tam je, clovek sa s tym musi tri hodiny lopotit aby z toho dostal ako tak pouzitelny zvuk a aj tak je to dost obmedzene...biscuit píše:vidis a tam ja problem nevidim, myslim ze pomoci kombinaci ulozitelnych v combinatoru, lze "modularne" postavit skoro cokolivbassline píše:Trochu sa divim ze do 4 verzie nedali ziadne nove FX jednotky...podla mna je to potrebne pre reason ako sol...
Taktiez mi dost chyba poriadny STEREO delay. Ten MultiTap algoritmus v RV7000 je sice fajn ale je moc obmedzeny. A vyrabat stereo delay z kablovania tych malych DDL-iek tiez nie je to prave orechove. Proste komplet novy vymakany stereo delay s roznymi modmi (pinpong atd.), modulaciou sterea, ekvalizerom, dampingom a pod. ..