Reason 4

Trackery, Reason, FL Studio...
Odpovědět
Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

nojo ze ho neznam bude asi tim ze reaktor nemam, zkusim s tim neco udelat, zas ale verb v reaktoru je na ostatni veci krom reaktoru na prd zeano

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Neural_I: to bych ani nerek. Reaktor muzes pusti jako VSTi, tak i VST. Space Master jsem zrovna vcera zkousel a prislo mi to na prvni poslech docela fajn.

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

ac neznam reaktor a nevim co umi a co ne, ciste teoreticky bych chapal ze at si je reaktor VST nebo cokoliv jinyho, pochybuju silne ze mi dokaze nahalit zpev nebo kytaru v audiostope, chapu ze ma asi dobrej verb, ale chapu jako ze ho ma sam pro sebe, tj. pro zvuky ktery z nej lezou, ne pro univerzalni pouziti, jestli se pletu tak budu jedine rad

kexik

Příspěvek od kexik »

no to sa pleties :)
ide v nom smolit aj efekty... ci ma dobry verb, ale netusim

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

kexik: ne ze bych dobrej verb potreboval, ale kdyz uz tady ta diskuze je... dobre, takze reaktor narvu jako VST efektovou jednotku do insertu audio stopy v cubasi ??? opravdu ? a pouziju z nej jenom reverb ?? nebo ho dam na send a naverbim si tim celou skladbu ? fakt to jde ? jednoduse neverim 8)

hele ja to vubec nepotrebuju a reaktor nebudu schanet natoz instalovat, tak to vic pitvat nemusime, je to tady o reasonu

kexik

Příspěvek od kexik »

neural: v reaktore 3 som vyrabal tape saturator... ten by ako nastroj asi nebol na nic :)
100% to ide

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Neural_I: ano presne tohle jde. Proste na insertu vyberes Reaktor FX, otevre se ti zmenseny okno reaktoru a do neho jednoduse nahrajes jakykoliv reaktor ensemble. Kdyz ten ensemble bude mit zapnutej vstup a bude to procesovat, tak to funguje jako uplne klasickej VST efekt. Uvnitr se pak samozrejme vubec nemusis hrabat a pouzivat hotovy efekty (a ze jich tam je hezkejch docela dost) - proste nahrajes a jedes, oproti klasickymu VST je navic jen ten vyber ensemblu v reaktoru. Smozrejme si to ale kdykoliv muzes otevrit a rozkliknout a predratovat dle libosti:)

Ajo, sorry, za OT....

biscuit

Příspěvek od biscuit »

neural_i: dyt reaktor je cokoliv. efekt, instrument, sekvencer.. je to lego woe, co si postavis to dela :-) ale nevim o tom ze by to byl zrovna dobrej verb (neslysel jsem o tom)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

kexik: a co ten saturator, povedl se? Podel se :)

kexik

Příspěvek od kexik »

ani nie :)
http://gardaloops.szm.sk/links.htm
to som bol este mlady a sprosty :)

dendy

Příspěvek od dendy »

teraz uz niesi mlady, co ?

:mrgreen:

Cyril

Příspěvek od Cyril »

kexik: a v cem to spustim?

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

rikam ze reaktor nechci a nebudu zkouset, to slovo tady jenom tak proletelo a uz je zase pryc ... doufam 8)
rozsiril sem si obzory o zbytecnou informaci, ale kdovi kdy se muze hodit, treba az mi shori digipult nebo mi rupne v bedne a prodam hardwer :mrgreen:

bassline

Příspěvek od bassline »

biscuit píše:
bassline píše:Trochu sa divim ze do 4 verzie nedali ziadne nove FX jednotky...podla mna je to potrebne pre reason ako sol...
vidis a tam ja problem nevidim, myslim ze pomoci kombinaci ulozitelnych v combinatoru, lze "modularne" postavit skoro cokoliv
Ale nejde z toho vyrobit ' novy dojem '...Tak ako Thor prinasa farbu ktoru neurobis na Sub/Mal, tak by sa zisiel aj nejaky novy efekt s uplne inym charakterom...z RV7000 som uz strasne presyteny (kvalitny ale je !)...Trebalo by aj PORIADNY phaser, nie tu malu krabicku co tam je, clovek sa s tym musi tri hodiny lopotit aby z toho dostal ako tak pouzitelny zvuk a aj tak je to dost obmedzene...

bassline

Příspěvek od bassline »

Taktiez mi dost chyba poriadny STEREO delay. Ten MultiTap algoritmus v RV7000 je sice fajn ale je moc obmedzeny. A vyrabat stereo delay z kablovania tych malych DDL-iek tiez nie je to prave orechove. Proste komplet novy vymakany stereo delay s roznymi modmi (pinpong atd.), modulaciou sterea, ekvalizerom, dampingom a pod. ..

Odpovědět