bassline píše:Taktiez mi dost chyba poriadny STEREO delay. Ten MultiTap algoritmus v RV7000 je sice fajn ale je moc obmedzeny. A vyrabat stereo delay z kablovania tych malych DDL-iek tiez nie je to prave orechove. Proste komplet novy vymakany stereo delay s roznymi modmi (pinpong atd.), modulaciou sterea, ekvalizerom, dampingom a pod. ..
a preco to nie je to prave orechove? ved tam si mozes vsetko co si napisal spravit... okrem ping pongu... a ak je ten v rv7000 (neviem, nepouzivam moc) tak aj to.... vsetko aj eq, aj modulacie, vsetko sa tam da spravit... ide len o to ci sa ti chce...
vzdyt je i spousta "multiefektu" v combinatoru. treba ten jeden z presetu od props, myslim ze se jmenuje tape delay, se mi hodne libil..
a mluvit o charakteru zvuku uvnitr reasonu... neblbni
biscuit píše:a mluvit o charakteru zvuku uvnitr reasonu... neblbni
Tak nahodou rozdiel medzi Thorom a ostatnymi syntakmi v racku teda je ! A nemyslim teraz moznosti, ale zvuk oscilatorov a filtrov, ma to uplne iny charakter !
bluem:...nie je delay ako delay, nie je reverb ako reverb...proste medzitym moze byt rozdiel...mat stereo delay s novym algoritmom v celku by bolo fakt ' handy ' narozdiel od kablovania a dumania co ako zapojit - a to vsetko so starym zvukom...
inak mp3 ukazky tucne, kedze vsak viem ake robi schleiss podfuky v mp3 ukazkach (postprocesing, efektovanie na externych hw strojoch a podobne) tak to berem s odstupom.. kazdopadne thor je tucne prasa ...
dobre kazdopadne to ale hovori o tom ze "ostry-rezavo-vyskovo-digitalny" zvuk z reasonu3 uz je chvalabohu minulostou
a este to ovori o tom, bracho, ze my svaja byvali access-pozitivny uz nemusime zo sna brblat "virus-virus-virus..." hahaha (sorry za offtopic ale nedalo mi to)
dendy píše:dobre kazdopadne to ale hovori o tom ze "ostry-rezavo-vyskovo-digitalny" zvuk z reasonu3 uz je chvalabohu minulostou
a este to ovori o tom, bracho, ze my svaja byvali access-pozitivny uz nemusime zo sna brblat "virus-virus-virus..." hahaha (sorry za offtopic ale nedalo mi to)