hudb, ktora sa da povazovat za umenie je 5% z toho celku, ktory sa vyprodukuje... ostatne je audiosmog.dendy píše:hudba je umenie.. pri umeni je objektivizmus velmi subjektivny pojemnapriklad mne vacsina obrazov jacksona pollocka pri du ako totalne patlanice .. no ale su ludia ochotni za take obrazi dat take peniaze ze to ty ani ja vzivote na ucte neuvidime taku cifru
)
REASON 5
-
emah
Re: REASON 5
ale niekedy je ten audiosmog velmi prijemny a vyborne pocuvatelny
))
Ahoj, jsem začátečník s audiem a Reason 5 možná není nejlepší způsob, jenže podobně jsem vlítnul i na Sony Vegas a Adobe After Effects. Jak jsem teda už napsal, začínám s Reason 5 a dal jsem dohromady nějaké ty jednoduché bicí v Redrum Drum Computer. Chtěl bych vytvořit nějaký jednoduchý Hip-Hip beat a zkouknul jsem pár tutoriálů a pořád mi není jasné, jak vytvořit zbytek beatu? Na youtube jsem viděl jak někdo úplně jednoduše naklikne v Malstrom nějaký patch, loop nebo stopu (jedno z toho, pardon jsem opravdu lama) a hned se mu to automaticky přehraje, nakonec to má u toho beatu pod základníma bicíma a mě to v Reasonu 5 nefunguje co dělám špatně? Případně nemáte někdo radu, jak stvořit jednoduché podlazení pod bicí?
vsak si otvor nejaky demo song a popozeraj si ako to je urobene?
coze to chces?Hellgamer píše:jak stvořit jednoduché podlazení pod bicí?
taky specifikuj, co myslis zbytkem beatu. v hiphopu se trochu podivne rika beat snad vsemu