ako VSTi by mohli spravit cely Reasonbassline píše:vcera som chcel napisat dojem...ze ma to moc nenadchlo a pride mi to viacmenej stale rovnake...aj z tych ukazok jednodlivych zvukov co tam maju:
http://www.propellerheads.se/products/r ... cle=sounds
Hlavne synth zvuky...stale ten isty zvuk, ale trochu vysperkovanejsi mozno..
Kazdopadne Malstrom sa chystam pouzit v spojeni s inymi nastrojmi v DAW, v tom vidim pre mna este zmysel. Skoda ze ho neuvolnili ako VSTi.
Reason 6
Re: chysta sa Reason 6
-
pamperapko
co mate vsetci s tym reason zvukom,neviem ako to bolo do reason 4,ale 4 je velice prijemna pre moje usi, napriklad vypocujte si na youtube lokiho drum and bass robeny na reason 4,rad by som vedel co tomu chyba, robil som v fl studiu do verzie 10,reason 4, cubase 5-6 a zistil som ze pre mna je asi len ten reason.Milujem ten zvuk a este viac pracu s nim,onedlho mi pride reason 6

zdravim.uz dva roky pracujem s reasonom 4.stal sa mojim najvacsim konickom..nakolko nerobim s inymi programami neviem to az tak posudit no tiez som si vsimol ze ten mix robi dake hluposti..:/ myslel som si ze to je iba tym ze som zlenac no ako vas pocuvam zda sa ze to bude predsa problem..naucil som sa s nim robit sam nakolko v nasich koncinach som viacmenej vojadzer no velmi mi pomohli tutorialy od biotricka ci dejva z boyinaband -mozno sa mylim no oficialne p. tutorialy su podla mna dost o nicom.pri rizne sa da dosiahnut dobry zvuk no je to dost narocne lebo je to hra na sakra presnost..pouzivam viacmenej iba thor.malstorm skoro vobec.ake su jeho prednosti nad ostatnymi synth?..k tomu samplovaniu..nevim ako vy no ja uz setko samplujem len cez nn-xt jak biometrik.je to lepsie nez cez redrum a sampel si netreba ani nasekavat...mam aj R5 no ten ma moc nenadchol..velmi sa tesim na 6tku hlavne koli nahravacu vlastnej stopy a tajne dufam ze ten rekordacky mix to posunie dopredu..este jedna otazka..dodnes som nepochopil ako a naco je regruve mixer...
Novation SL MkII, Korg Kaossilator Pro, M-Audio Mobile Pre MKII
aby si to dobre zmastroval , tak to potrebujes poslat niekomu , kto sa zivi masteringom .. ten ma na to vybavenie a skusenosti ..
tak potom zmixovanie
nie zmastrovanie ..
asi ano.myslim ze to je mixdown...tak teraz uz viete co so tym chcel povedat
..pouzivate teda ten regruve?
ja pouzivam iphone ..
Uz reason opustil ten priserny uchylny koncept prepajania masin pomocou drotov? Dodnes mi naskakuje husia koza, ked si spomeniem, ako som kedysi potrebovat trosku prekopat zapojenie masin a skoro som sa z toho posral
... najlepsie bolo to minutove tahanie drotu hore-dole po racku, kedy som uz aj vlastne zabudol, od kial ten drot taham a kam ho chcem strcit
Ale niektore syntaky a najma bubnovaci automat boli dobre, dalo sa na nich v rychlosti zbuchat vela inspirativnych zvukov.
neviem ako v 6tke ale uz v 4ke sa da kliknut na ten otvor odkial ide kabel pravym tlacitkom mysi a zobrazi sa ti ponuka kam to chces zapojit.
hehe to prepajanie kablov mi prislo na reasone to najlepsie 
Jo, a o tom to aj cele bolo
Re: Reason 6
mam otazku.da sa v 6 spravit reverse efekt?dal sa v rizne vobec spravit?
Re: Reason 6
ak mas na mysli cisto efekt, tak to sa da odvtedy odkedy ma Reason RV7000 ci ako sa vola ten efekt modul a tam naklikas reverse efekt. Ale ak mas na mysli reversnut sample tak to neviem.