namastrovane to urcite neni...namastrovany zvuk znie inac...dost casto ale pocut vyrazne zmastrovany zvuk v ukazkach nejakych kolekcii presetov, tam sa to zvykne robit a aj robi...vid. schleis...
ja jenom aby to nevypadalo jako ze nemam rad reson ja delam v reasonu x let, ale nekdy bych to rozkopal!!! jako ten program je hustej hlavne proto ze nezasira moc procesor nato co to umi. .......ALE REWERS JE REVERS!!!.....
revers mas v sampleri a ked ti chyba v redrume tak to nie je az taka strasna robota vyexportovat sample a reversnut v inom editore. pravdu povediac, kolko reversov pouzivas v treku? jeden? dva? myslim ze to je to posledne co reasnu chyba
Co to znamena dost zle ? specifikuj...podla mna filtre zneju dobre...aspon ked to teda porovnam na urovni SW...Nie su ostre a chemicke ako maju starsie synthy z reasonu alebo iny SW...Lowpass Ladder znie super hladucko a konecne sa da filter pouzit aj pri vysokej rezonancii...State variable ma zaujimave peak a notch rezimy...Comb je paradny a Formant tiez...Serie ma ale ze LFO 2 je monofonne a taktiez Global envelope je iba single trigger, cize pri polyfonnych zvukoch sa pre ostatne hlasy global envelope nespusti...takze pre polyfonne zvuky mas k dispozicii iba 1 LFO a jednu mod. envelope co je zuufalo malo....a nechapem preco nefunguje synchronizacia oscilatorov pri Multi Osc oscilatore...pri vsetkych typoch funguje, len tam nie...keby fungovalo, bolo by to ako hypersync na TIcku