--
Pytkin píše:dendy : ale bassline pise, ze "Reason je vdaka svojmu konceptu a filozofii bezkonkurencne all-in-one riesenie" .. prave ten koncept a filozofia nie kazdemu vyhovuje .. cize niekomu moze vyhovovat ine all-in-one riesenie .. ako napriklad LOGIC .. preto mi to nepripada ako bezkonkurencne all-in-one riesenie ..
Takze este raz: Reason je
z pohladu svojho konceptu a filozofie bezkonkurencne all-in-one riesnie.
Touto vetou som iba chcel povedat, ze neexistuje all-in-one hudobny soft, ktory ponuka rovnaku filozofiu prace ako Reason. A to znamena co ? Ze tym padom je tento soft bezkonkurencny

. A preco je bezkonkurencny ? Pretoze napriklad v inom hudobnom softe si nezapajam rovnakym sposobom virtualne masinky do racku, neprepajam CV a AUDIO vystupy, atd.
Ak niekomu nevyhovuje filozofia a koncept Reasonu, tak bude vyberat predsa z inych hudobnych softov. Takze logicky, softy, z ktorych si uzivatel vybera, su si navzajom konkurencne. Reason ale medzi ne nepatri v tomto priade, pretoze uzivatela nezaujima koncept tohoto softu
Je neuveritelne ako jedna veta dokaze rozputat taketo nepochopenie toho, co sa autor snazil povedat

. Skusim tu vetu o bezkonkurencnosti este napisat v inom zneni - Reason je proste svojim konceptom jedinecny.

. Alebo tiez by som mohol pouzit vetu - Reason je svojim konceptom jedinecne all-in-one hudobne riesenie

.
Pytkin, uz rozumies ako som to myslel ?
--