safa píše:Hehe, zkusim se zeptat jejich "Sales representative" jestli muzu nakupovat za USD . Pak by se s cenou dalo neco delat ...
Podle jejich logiky by ti to měli prodat za CZK (1000=1000). Ted na foru zrovna argumentoval hlavní US dealer že krabička cigaret stojí u nich 4USD, v Evropě 4EUR (draho ). A psal nějaký Američan že kdyby byla cena upgradu skutečný ekvivalent 250EUR že by za tu cenu nikdy neupgradoval ... Too much ... Chudáci malí ... A za kolik by to byl ochoten koupit kdyby jeho měsíční plat byl třeba 800 USD ?
Jojo ja jsem to cet. Tom Sailor je mirne zabedneny american . Jen jim dej co se do nich vejde ja na to pujdu z druhy strany (uz zase Jorg ;-( ). Ja jsem tomu neveril ale fakt je to tak ... je to nehoraznost.
Mel bych jeden dotaz, kdyz mam pripojeny do Samplitude video soubor pres media link, lze nejak to okno Media playeru prehravat v rezimu full screen na druhem monitoru?
Kdyz jsem projizdel web, tak na strankach rady obchodu se uz u verze 8.0 objevovala nove pridana vec: "Full-screen video output, either on second monitor or TV in all resolutions (16:9 support) " Tak by to nejak jit melo...
to s tou menovou politikou je este fajn oproti tomu co sa dialo za komancov v moskve v zmenarni ked tam clovek dosiel s $ tak mena bola napisana na tabuly 1 RUBEL = 1 DOLAR a to je pani akoze fakt sorry za OT
Naposledy upravil(a) EXCOM dne 23 dub 2008 17:44, celkem upraveno 1 x.
V Cubase se da zatrhnout "OPTIONS>AUDIO>ADVANCED>SHARE DRIVERS WITH OTHER PROGRAMS", a potom lze zaroven s Cubase, jakozto sekvencerem, prehravat jakoukoliv jinou DX aplikaci, pokud to zvukovka umi... Zvladaji to pry snad M-audio a ESI karty.
Nevite nahodou, zda se da podobna vec zvolit nekde i v Samplitude 10? Anebo je snad to sdileni v Samplitude automaticke, pokud to podporuje karta?
Dle papiru by to mela i moje E-MU 0404 USB umet, tak bych to rad vyzkousel, zatim se mi to nepodarilo. Nemate nekdo nahodou zkusenosti s E-mu ovladaci, podarilo se vam rozchodit prehravani 2 standalone aplikaci (jedna ASIO a druha DirectX) najednou?