Zdravim,
obcas se mi stane fakt divna vec v Abletonu. Vecer si proste ulozim melodie/midi sekvence hezky do sekvenceru. Vsechno facha, kdyz dam play, tak to jede jak ma.
Druhy den na tom chci pokracovat. Pustim Ableton a ejhle - nechce mi prehravat co je v sekvenceru. Jedina cesta jak z toho ven je zapomenout na to, co bylo doposud hotove a nahravat znovu.
Stava se vam to taky? Cim to sakra je?
Dik
Trable s Abletonem - nechce prehravat co uz je jenou ulozene
Zvlastni, sw se pokazde verzoval podle major.minor.development release, tj. jesti je za development dalsi cislo (treba i 0), tak je to stejne sumak.
No nic - prisel jsem asi na pravou podstatu toho problemu, co jsem mel - a zabijte me, jsem fakt pako. V pripade ulozeni se zmeni stav v sekvenceru (nevim jak). V toolbaru je takova ta obracena sipka, co sviti cervene, pokud se neco zmenilo na mixu (napr. parametry, kanal, atd.). No a ja s nevsiml, ze sipka indikuje zmenu a proto to nehralo.
Staci na sipku tuknout, tim proves update, a je po starostech. Jsem proste pako...
No nic - prisel jsem asi na pravou podstatu toho problemu, co jsem mel - a zabijte me, jsem fakt pako. V pripade ulozeni se zmeni stav v sekvenceru (nevim jak). V toolbaru je takova ta obracena sipka, co sviti cervene, pokud se neco zmenilo na mixu (napr. parametry, kanal, atd.). No a ja s nevsiml, ze sipka indikuje zmenu a proto to nehralo.
Staci na sipku tuknout, tim proves update, a je po starostech. Jsem proste pako...