Trable s Abletonem - nechce prehravat co uz je jenou ulozene

Trackery, Reason, FL Studio...
Odpovědět
upman
Vybavení

Trable s Abletonem - nechce prehravat co uz je jenou ulozene

Příspěvek od upman »

Zdravim,

obcas se mi stane fakt divna vec v Abletonu. Vecer si proste ulozim melodie/midi sekvence hezky do sekvenceru. Vsechno facha, kdyz dam play, tak to jede jak ma.

Druhy den na tom chci pokracovat. Pustim Ableton a ejhle - nechce mi prehravat co je v sekvenceru. Jedina cesta jak z toho ven je zapomenout na to, co bylo doposud hotove a nahravat znovu.

Stava se vam to taky? Cim to sakra je?
Dik

Poshook

Příspěvek od Poshook »

za tri roky, co robim s Live 4,5,6 sa mi nic podobne nestalo

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Ableton pouzivam taky od verze 4... a teda nic podobnyho jsem nezazil a ani nikde neslysel... mozna to nebude ani problem abletonu... a jakou mas verzy ?
zkousel jsi to ulozit na jinej disk...

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

verze posledni, 6.0.3. Uz sem na to ale prisel - odstranilo se to tak, ze jsem pustil nahravani a hned ho zastavil, pak se to hned zase rozebehlo, udelal jsem undo na recording a je to v pohode....

Kazdopadne diky

Poshook

Příspěvek od Poshook »

upman píše:verze posledni, 6.0.3. Uz sem na to ale prisel - odstranilo se to tak, ze jsem pustil nahravani a hned ho zastavil, pak se to hned zase rozebehlo, udelal jsem undo na recording a je to v pohode....

Kazdopadne diky
posledna je 6.0.10

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

No nevim, ja mam 6.0.3, nebo tak se alespon hlasi v Aboutu. Samo ze mam ale i 6.0.1 a 5.0.3 - porad jeste nainstalovano, ale uz nepouzivam.

Poshook

Příspěvek od Poshook »

upman píše:No nevim, ja mam 6.0.3, nebo tak se alespon hlasi v Aboutu. Samo ze mam ale i 6.0.1 a 5.0.3 - porad jeste nainstalovano, ale uz nepouzivam.
6.0.10 nie je 6.0.1

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Zvlastni, sw se pokazde verzoval podle major.minor.development release, tj. jesti je za development dalsi cislo (treba i 0), tak je to stejne sumak.

No nic - prisel jsem asi na pravou podstatu toho problemu, co jsem mel - a zabijte me, jsem fakt pako. V pripade ulozeni se zmeni stav v sekvenceru (nevim jak). V toolbaru je takova ta obracena sipka, co sviti cervene, pokud se neco zmenilo na mixu (napr. parametry, kanal, atd.). No a ja s nevsiml, ze sipka indikuje zmenu a proto to nehralo.

Staci na sipku tuknout, tim proves update, a je po starostech. Jsem proste pako...

Odpovědět