Trackery II

Trackery, Reason, FL Studio...
Odpovědět
Adam V

Trackery II

Příspěvek od Adam V »

Mám dojem,že naprosto zavřít trackerské téma by nebylo příliš moudrým počinem.Už proto,že si téma trackery prohlédlo zhruba tolik lidí,co Cubase SX.(kolem 1750)
Trackery ani hudba tak nemohou být mrtvé,jak kdosi tvrdil.

Jinak nemáte prosím někdo Renoise 1.2,který by uměl renderovat do wavu?

A ještě něco...ačkoli jsem na trackerech vyrostl,tak zaboha nemůžu přijít na to,jak se maže celý sampl i se jménem z kolonky nástrojů... :wink:

ress

Re: Trackery II

Příspěvek od ress »

Adam V píše:Mám dojem,že naprosto zavřít trackerské téma by nebylo příliš moudrým počinem.Už proto,že si téma trackery prohlédlo zhruba tolik lidí,co Cubase SX.(kolem 1750)
Trackery ani hudba tak nemohou být mrtvé,jak kdosi tvrdil.
Nechtel jsem nikoho nastvat,jen mi pripadlo,ze se puvodni tema uz nijak smysluplne nevyviji.Osobne mam trackery rad,vyrostl jsem na nich(E-Tracker na 8bitech,Pro-Tracker/Octamed na Amize,posledni trackerova zastavka byl FT2,pak jsem presel na Cubase,dnes pouzivam Nuendo).
Takze muzeme toto tema brat jako pokracovani..bude to tak i prehlednejsi.

LakeX

Příspěvek od LakeX »

Myslim ze si Trackery pokracovani tematu urcite zaslouzi!

Adam V: Nechci moralizovat, ale jestli chces v Renoise render do wavu, tak si ho kup. Nejakejch 50 euro neni zas aztak moc. A kdyz si k tomu prictes, ze nepodporujes jen autory, ale i dalsi vyvoj a implementaci novych (vyzadanych) funkci, myslim ze neni co resit!
Nemyslim, ze by cena byla tak brutalne nastrelena jako treba u Cubase...

Nebo zkus Sk@letracker, je free a umi toho taky dost...
A nebo pust nejakej soft co umi recordit, nastav v mixeru at se nahrava z wave outputu a pust song v Renoise ;-)
A nahrajes perfektni wav!

Jinak registrovana verze podporuje i Asio...

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Skejla mám taky,ale je to zatím dost kulhavá beta.Věř mi nebo ne,fakt hodně uvažuju o tom,že si Renoise koupím,všechno tam funguje a Vst automation je lepší než ve Fruity.Sice mě trochu štve,že dva a více tracků nemůžou hrát zvuk jednoho Vst instrumentu.Třeba u baterky nebo kontaktu bych mohl efektovat každý track zvláš?.No...asi je to taky otázka toho,jak pořešit výstupy těch soft syths,kdyby šel každý výstup přiřadit na jeden track,pak bych byl v sedmém nebi.
Co se týče toho renderování,tak můj počítač je sračka(celeron 300@450)...čili každá skladba vytěžuje procesor tak na 90% a pak mi už chybí CPU power k tomu,abych to mohl interně solidně nahrávat.Hrozně mi to klipuje a ikdyby,256 bit render s ditheringem to není tak jako tak.

Adam V

Příspěvek od Adam V »

Ten anonym jsem byl já.

LakeX

Příspěvek od LakeX »

Cau!
Tak s tim slabsim procesorem je to pruda...
Jinak jsem prave sledoval co se na renoise.com deje a v nove verzi 1.25 by mel byt i alternativni input v podobe pianorolu! Tak to uz bych neodolal a koupil to taky!
AdamV> S podporou ASIO bys to mohl nejak naroutovat aby ti to hralo tak jak chces, ne?

Adam V

Příspěvek od Adam V »

Naroutovat přes Asio?
A jak?Pro mě znamená asio jenom o trochu menší latenci ve FL.
Jinak ho nějak extrémně nevyužívám.Mám Sblive...

kexik

Příspěvek od kexik »

noo, o trochu mensiu latenciu... ak pouzivas cubase, ktore nepodporuje directX ovladace, tak o HODNE mensiu latenciu... vo FL to az taka vyhra nie je, maz pravdu, vo vacsine inych audio sw ale ano

EXCOM

NiTRO TRACKER

Příspěvek od EXCOM »

velmi dobre vyzerajuci tracker pre Nintendo DS

http://nitrotracker.tobw.net/index.php?cat_id=0

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Odpovědět