;)
chces poslat vystup kanalu 4 do 6, ci naopak? v prvom pripade sa nastav na fx4, nabehni mysou na ten zlto svietiaci napis FX pod sablou FX6 a klikni pravou mysou. objavi sa popup menu s ponukou (neviem presne) "send audio to this channel" a pod fx6 sa objavi taky isty gulaty knoflik ako je pod mastrom - nim sa reguluje kolko signalu z fx4 prelezie na fx6 a kolko na master. signal mozes poslat na lubovolny pocet dalsich fx. len sa potom z toho nezblazni 
kexík: jo dobrý, tak jsi to popsal sice asi pro nějakou starší verzi fl, protože v 6.0.8 nemusíš lézt do žádného popup menu, jen jednou levým tlačítkem když bys stál na 4 klikneš na takovou šipku na čáře nad 6 a je to. Jinak je tam ještě volba "route to this track only". Ale hlavní je, že funguje co jsem chtěl, díky kexíku!
kexik: ano, to je právě asi to "route to this track only", protože to zruší defaultní nasměrování na master kanál. jo máš pravdu, je to šikovné, taky už to tak používám. ale člověče nechápu co máš za verzi fruita, protože to tam máš všechno nějak jinak pojmenovaný a mě třeba po kliknutí pravym tlačítkem na svítící ikonku FX nevyskočí menu žádné, prostě se nic nestane. Popup menu vyskočí, ale když kliknu na tu šipku pravym tlačítkem. Ale to je jedno, hlavně že sem tam našel co jsem chtěl. Ještě jednou díky.
mozno si to len blbo pamatam... ja proste viem kam sahnut ale literarnu pamat mam slabu 
a nepouzivam to velmi casto, predsa len taky routing treba len obcas (spravidla len pri bicich posielam kopak snare a cinely do jednej grupy, to je vsetko - navyse mam sejvnutu mustru na prazdny projekt, kde to uz mam spravene)
a nepouzivam to velmi casto, predsa len taky routing treba len obcas (spravidla len pri bicich posielam kopak snare a cinely do jednej grupy, to je vsetko - navyse mam sejvnutu mustru na prazdny projekt, kde to uz mam spravene)
kexik: jo presne, taky si FL pamatuju spis po hmatu a sluchu, nez ze bych to co pouzivam umel vsechno do pismene akuratne pojmenovat...jinak ja ten routing pouzivam ted uz u kazdeho tracku, protoze drive kdyz sem nevedel jak se to dela, jsem mel zapnutych nekolik low-pass filtru, ktere docela zerou vykon (NWRcFil) a ted uz mi staci jen jeden hlavni, nebo maximalne dva hlavni.