VSTi synth do FL Studia 9

Trackery, Reason, FL Studio...
Odpovědět
Calibier

VSTi synth do FL Studia 9

Příspěvek od Calibier »

Dobrý den...

Poradíte mi někdo, do kterého adresáře v "Program Files/image-line/FL_9/....." mám zkopírovat syntézátory, které mám uložené v PC?

Zkoušel jsem to do všech možných, ale nějak se mi neoběvují v FLku... efekty se mi vložit podařilo, ale synťáky ne.... to nechápu... poradíte mi někdo?
:(
Děkuji.

(Odpověď typu: "Jáááj... seš vůl...tohle ví každej..." atd.... si nechte" Dík.) :|

dendy

Re: VSTi synth do FL Studia 9

Příspěvek od dendy »

nemusis to nikam kopirovat v nastavenicah FL-ka sa da nastavit z ktoreho adresara si ma FL-ko nacitavat VST-cka .. dokonca ak sa dobre papamtam da sa tam nastavit aj viac adresarov a potom ich nacitava zo vsetkych nastavenych ...

James L.

Příspěvek od James L. »

Add Channel - More - Dole dej Fast Scan

Potom, až se ti oscanujou z adresářů (viz. Dendy) tak ještě zaškrtni to malý Fko u VSTiček, který chceš mít v tom seznamu "Add Channel".

kexik

Příspěvek od kexik »

dendy píše:nemusis to nikam kopirovat v nastavenicah FL-ka sa da nastavit z ktoreho adresara si ma FL-ko nacitavat VST-cka .. dokonca ak sa dobre papamtam da sa tam nastavit aj viac adresarov a potom ich nacitava zo vsetkych nastavenych ...
nie je pravda, vst adresar je povoleny len jeden. viac adresarov mozes pridat len do file browsera.

Calibier

Příspěvek od Calibier »

už jsem to zprovoznil.... dík ;))

Odpovědět