Základní škola - výuka práce s Win a FL Studio 9
Základní škola - výuka práce s Win a FL Studio 9
Ano asi máte pravdu, protože to bylo vždy když jsem si něco pouštel v media playeru, ale i když media player vypnu tak to stejne nejde, nevíte jak to nastavit nebo jak se zachovat aby mi to šlo ? děkuji
Re: FL studio 9 je venku!
smrdim: pak zkus znovu vlést do nastavení a jen na chvilku přepnout na primární driver a pak znova na ASIA a mělo by se to nahodit
tím se to vlastně vyresetuje..
Druhá možnost je zaškrtnout políčko "Auto close device", ale to potom nepojede zvuk z FL při minimalizaci
Druhá možnost je zaškrtnout políčko "Auto close device", ale to potom nepojede zvuk z FL při minimalizaci
FruityLoops studio expert 
S-CORE- nevím zda si fruityloops studio expert, ale nejde mi ani jedna varianta 
smrdim: kua ved ti vravim, systemove zvuky... vypni si "ozvucenie" windows, to je prva vec ktoru normalny audio freak na svojom kompe urobi
je to aj jeden z bodov vyladenia windowsu na hudobnom pocitaci .. zvukova schema NO SOUND ..
a jak mam pak poslouchat hudbu,, stejne nevím vůbec absolutne jak to myslíte vypni si ozvučenie, ja se v programech tak nehrabu, spíš dělám hudbu. A v reasonu není nic takového potřeba,takže žádný audio freak.
smrdim: takže zvuk v Reasonu Ti jede a v FLkách ne? Ty jsi ten problém jenom tak letmo nastínil, můžeš ho prosím víc popsat (tady nebo do soukromé zprávy)?
FruityLoops studio expert 
S-CORE píše:smrdim: takže zvuk v Reasonu Ti jede a v FLkách ne? Ty jsi ten problém jenom tak letmo nastínil, můžeš ho prosím víc popsat (tady nebo do soukromé zprávy)?
nevím jak konkrétneji, proste když posloucham něco v wmplayeru a pak zapnu flstudio tak nejde zvuk dam audio-show asio panel- sloupec wdm device list- a pod ním je na vyber ze dvou zvukovych karet - bluetooth hands-free audio(což zřejme nechci) a druhé soundmax integrated digital hd audio (to chci) dam plus ktere se nachazí vedle nej. otevře se mi : In: 2x 8-192khz,25bits a to svítí modře jako play(takže jde) a out :2x 44,1-48kHz,24bits a to svítí červene křížek že nejde. tot vše.. nevím jak to spravit aby to šlo proste klikam jak chci a nic, i když dam jinou kartu primarní ovladač např, tak stejne pořád svítí out- červeny křížek
smrdim : mas si vypnut systemove zvuky .. vsetko ti inak normalne hrat bude .. chod do control panelu , tam je Sound and Devices Properties .. v nom zalozka sounds .. tam vyber schemu NO SOUNDS ..
nic takového sem bohužel v fl nenašel , neco jako sound and devices properties... vážně ne
-
jackies
A já ti vážně věřím
Nic takového tam také nenajdeš.
(těch 25bits ti ale nevěřím)
Tady překlad do CZ od Pytkina :

Nic takového tam také nenajdeš.
(těch 25bits ti ale nevěřím)
Tady překlad do CZ od Pytkina :

Smrdim: ten control panel je vo windowse. Nie vo FL.
samozřejme že to vůbec nejde.... sem na tom uplně stejne jako předtím, nejde mi zvuk v media playeru, takže nemam jak poslouchat hudbu. Když vypnu audio close device tak mi hudba jde, ale zase mi nejde fl studio... Jako to budu jak dement přepínat idiotsky, a nebudu moct nikdy poslouchat hudbu a dělat v fl zaroven ? (sory ale hloupy napad od nevím koho )
smrdim : to zavisi jaku mas zvukovku .. ked mas viac portov , vies si nastavit ktore pouzije mediaplayer a ktore asio (trebars FL) .. ak mas daku co ma len stereo port , tak proste media player a FL nemozu hrat naraz ..
tak to sem hodne velký looser... budu si kupovat laptop, nevíte s jakou zvukovkou aby to pak klapalo ?