Zvláštny problém - zmena obsahu WAV v tracku v Studio One 5
Zvláštny problém - zmena obsahu WAV v tracku v Studio One 5
Píšem najmä či má niekto podobnú skúsenosť, neviem si to vysvetliť a straší ma to, pretože by to bol veľký problém ak by sa mi to stalo v dôležitom projekte. Predstavte si Track v ktorom je niekoľko nahraných sekvencií s pomenovaním povedzme Track1, Track 1(a), Track 1(b) atď... No a jedného dňa otvorím projekt a sekvencia Track 1 (Track 1.wav) má iný obsah ako bol pôvodne nahratý, je zároveň kratší takže, zvyšok je vyplnený tichom (takže vlna v projekte má pôvodnú dĺžku ale zvuk je kratší, ale na disku je WAV skutočne kratší a nie je za ním ticho, je proste krátky). Takto sa mi to stalo v dvoch trackoch. Nie s celým trackom, vždy len s jednou sekvenciou (alebo ako to nazvať) v tom tracku, lebo nebol nahraný na jeden šup ale po častiach. Pôvodne nahraný wav nie je ani v poole ani priamo v projekte keď idem cez prieskumníka. Neviem či som to dobre vysvetlil.
Re: Zvláštny problém - zmena obsahu WAV v tracku v Studio One 5
Či to nie je náhodou tým, že máš uložené .wav projektu v rovnakom foldri. No a keď si otvoril po ukončení prvého projektu druhý projekt a nahral si prvý Track, tak Ti proste prepísalo Track 1.wav z toho prvého projektu.
No - myslím, že každý normální program by se s tímhle měl umět vyrovnat, ale zase na druhou stranu si těžku umím představit lepší léčebnou proceduru pro uživatele, kteří mají v souborech mr.... ehm - nepořádek

Takže pokud se Sanchez trefil, tak já osobně to jen kvituji
otázkou je, zdali to byl od programátorů Presonusu záměr......
P.

Takže pokud se Sanchez trefil, tak já osobně to jen kvituji

P.
Neviem, či som sa trafil, ale nejak som si pri čítaní skúsenosti Mercyho, spomenul na svoje skúsenosti pred rokmi...

Ozývam sa po dlhšom čase... no, ono to znie logicky čo píšete ale bohužiaľ nie je to tak. V tom priečinku je len jeden projekt. Nemá sa tam čo miešať. Neviem si to vysvetliť, lebo po dokončení tohto projektu, som ho vyexportoval (našťastie) a možno až po roku otvoril opäť s tým, že som tam objavil túto chybu. Po exporte (ktorý je bez chyby) som tam už nič nenahrával. A stopa ktorá je prehratá je prehratá úryvkom z tej istej skladby.
Akurát som myslím čistil POOL, ale samozrejme priamo z programu.
Akurát som myslím čistil POOL, ale samozrejme priamo z programu.