Akú techniku dokúpiť do štúdia???
Re: Akú techniku dokúpiť do štúdia???
len v kratkosti Babyface vs Forte skusal som oboje, pokial sa bavime o zvuku Forte je podla mna zvukovo aj co sa tyka preampov kusok lepsie...delay píše:Forte podle mě není lepší. Má pěkný pokročilý ovládání, ale absence ADAT je vzhledem ke stejné ceně výrazné minus + samozřejmě fakt, že se asi Forte konzle těžko vyrovná Total Mixu a o mikrofonních preampech taky trochu pochybuju...mando píše:suhlasim ten mix je zbytocny, v prvom rade by som riesil mikrofon, ak nejaky preamp s kompresorom tak napr. Safe Sound P1, alebo zvukovku ako Rme Babyface alebo lepsie Focusrite Forte...
Teď se mi nechce lítat po odborné literatuře, ale řekl bych, že dynamický mikrofon je míň citlivý především mimo osu mikrofonu - (oproti kondenzátoru), a to hlavně na vyšších frekvencích - právě ty nejvíc definují místnost ve které se natáčí, ne?
Ale to je skutečně OT, takže bych klidně rád nechal adminy, ať vytvoří nové (zajímavé
) téma.
Ale to je skutečně OT, takže bych klidně rád nechal adminy, ať vytvoří nové (zajímavé

OK, tak pokud jsi měl tu možnost přímého srovnání, tak to beru.mando píše:len v kratkosti Babyface vs Forte skusal som oboje, pokial sa bavime o zvuku Forte je podla mna zvukovo aj co sa tyka preampov kusok lepsie...delay píše:Forte podle mě není lepší. Má pěkný pokročilý ovládání, ale absence ADAT je vzhledem ke stejné ceně výrazné minus + samozřejmě fakt, že se asi Forte konzle těžko vyrovná Total Mixu a o mikrofonních preampech taky trochu pochybuju...mando píše:suhlasim ten mix je zbytocny, v prvom rade by som riesil mikrofon, ak nejaky preamp s kompresorom tak napr. Safe Sound P1, alebo zvukovku ako Rme Babyface alebo lepsie Focusrite Forte...