Zpátky do skladu, kde Izolační Forman chlapi byli nadšení, ale velmi zkušený v krocení akustiky domácího studia. Tak jsem se zeptal, jestli bych mohl jen lovit v okolí jejich sklady na chvíli, až jsem našel něco. Konečně jsem narazil na produkt nazvaný Novahush vyrobené na Novém Zélandu a používané především pro obložení potrubí klimatizace. Je vyrobena z bílého polyesteru tkaných vláken a uzavřené dohromady tepla do mat. Ne lepidla rozebrat a žádné krvavé skleněná vlnu, aby vás svědí. To je 20 mm tlustý, ale jděte do 2400 mm do 1200 mm plechy a poměrně atraktivní (pokud máte rádi černý) Hessova stylu černé textilie lepení na jedné straně. Koupil jsem si tři listy za přijatelnou cenu, jsem je domů a začal stříhat je do menších panelů s nůžkami a položí je strategicky po místnosti a na stropě. Chtěl jsem docela slepé uličky pro míchání a poněkud živé druhém konci místnosti pro nahrávání, tak jsem navršil panelů především v míchání konci. Tento produkt je velmi lehká, takže jsem lepené stropní panely s kontaktním lepidlem. Panely kolem míchání pozice jsou jednoduše se opíral o stůl s horní hraně je připevněn ke zdi se suchým tečky. Panely boční stěně jsou zavěšeny jako obrázky pomocí hliníkových odlitků nalepí na zadní stranu panelů s kontaktním lepidlem. Každý ze svislých panelů je umístěn v mírném úhlu omezit na zvukové odrazy. Pak jsem hrál stejnou kombinaci.
Chtěl jsem se zeptat co by jste mi poradili? případně existuje v čechách materiál jako je ten v článku zmiňován NOVAHUSH? děkuji mnohokrát za rady. Určitě nebudu sám koho toto bude zajímat