chtěl bych od Vás poradit, pokud je to tedy vůbec možné. Jelikož tvořím hudbu ve svém pokoji a nyní budu konečně kupovat kvalitnější monitory, tak bych rád (v rámci možností) pracovní stůl situoval na nejpříhodnější místo a také plánuji prostor akusticky trochu ošetřit. Můj pokoj má pekelné rozměry, klasická kostka, navíc plovoucí podlaha, strop z palubek a blok šatních skříní s rovnými dveřmi, čili spoustu míst pro odrazy. Důležité je zmínit že knihovny a skříně musí zůstat na svém místě, takže operovat mohu pouze na opačné straně. V místnosti nechci dělat nějaké zásadní stavební úpravy, protože pokoj je pěkný a nerad bych ho poničil, přeci jen je to prostor kde bydlím, nejenom tvořím. Tím pádem mě napadá jediná možnost a to využít nástěnných panelů společně s panely na nohách, kterými bych oddělil prostor pro stůl (viz obrázek). Je to v podstatě jediná možnost, protože mám v pokoji také postele a ty moc možností v přesouvání nábytku neumožňují. Do této doby jsem měl stůl v opačném rohu, tedy u okna, což není možné nijak ošetřit a postele byly tam, kde teď plánuji stůl. Myslíte že by to mohlo fungovat a mohlo by to být lepší než doposud? Nějaký panel plánuji taky na strop. Díky za tipy a názory a omlouvám se za náčrtek, snad to bude srozumitelné. Vše je v měřítku, krom "panelů"