Aparatura do studia - efektory, eq, atd...
Re: Aparatura do studia - efektory, eq, atd...
BTW mas nejakou rozumnou zvukovku?
v danym budgetu bude hw asi horsi nez sw, bych rekl... takze si, jak ti radi, kup nejaky lepsi monitory a zvukovku a zacni se sw.
OK...
takže ty monitory, co jsem napsal jako první teda nemam brát, jo? Hmm dobře....
GENELEC by mohli bejt dobrý... slyšel jsem na ně samou chválu zatim...
takže ty monitory, co jsem napsal jako první teda nemam brát, jo? Hmm dobře....
GENELEC by mohli bejt dobrý... slyšel jsem na ně samou chválu zatim...
lepsie by bolo, keby si je slysel ..
Přesně... kdybych si je mohl porovnat mezi sebou... slyšet ve stejný místnosti několik druhů... ale tak v málokterým krámě narazim na všechny ty, o kterejch uvažuju....
no jo .. ale napisat "GENELEC by mohli bejt dobrý... slyšel jsem na ně samou chválu zatim..." ma aky zmysel ?
ok .. aby si mal aj negativny nazor ... ja som slysel genelecov dost .. v praci sme mali suroundovy set 7.1 z 1032 + 7071 .. Tu v novom studiu male 5.1 surround z tych malickych 6010 aj tie vacsie 8020 tu mame .. 8030 sme skusali u huberta .. a mne sa genelecy vobec nepacia .. 1032 je katastrofa .. na tom som nevedel robit .. po hodine som ma boleli usi z nich .. tieto 6* a 8* mi uz pridu lepsie .. ale nepaci sa mi vobec ten zvuk .. ja by som si genelec do studia nikdy nevybral ..
BTW : co ti brani si ist tie genelecy vypocut k predajcovi ? aby si nemusel pisat "SLYSEL JSEM NA NE SAMOU CHVALU" ..
ok .. aby si mal aj negativny nazor ... ja som slysel genelecov dost .. v praci sme mali suroundovy set 7.1 z 1032 + 7071 .. Tu v novom studiu male 5.1 surround z tych malickych 6010 aj tie vacsie 8020 tu mame .. 8030 sme skusali u huberta .. a mne sa genelecy vobec nepacia .. 1032 je katastrofa .. na tom som nevedel robit .. po hodine som ma boleli usi z nich .. tieto 6* a 8* mi uz pridu lepsie .. ale nepaci sa mi vobec ten zvuk .. ja by som si genelec do studia nikdy nevybral ..
BTW : co ti brani si ist tie genelecy vypocut k predajcovi ? aby si nemusel pisat "SLYSEL JSEM NA NE SAMOU CHVALU" ..
Koupim teda radši SW efekty . . .
no podle me je ani nemusis zatim kupovat. Zkus pro zacatek napr. tohle ./ostatni-software/top-free-vst-plugins-t9487.html nebo tohle tema ./post264055.html?hilit=free#p264055
Dobře... něco stáhnu... dík....