Audiophile 2496 + Xeny 802 odposlech
Re: Audiophile 2496 + Xeny 802 odposlech
aaaalebo mi este napada taketo zapojenie: do pocitaca nahravaj to co ide z FX SEND outu a vytiahni FX tocitko na tom kanale kde mas mikrofon, a vystup z pocitaca zapichni do stereo kanalu (s FX stiahnutym na nulu) a monitoruj normalne z mixu (bez 2TR)
tak ono asi zavisi aj od toho , ako ma nastavenu deltu .. tam je tiez mixer ..
charonme píše:aaaalebo mi este napada taketo zapojenie: do pocitaca nahravaj to co ide z FX SEND outu a vytiahni FX tocitko na tom kanale kde mas mikrofon, a vystup z pocitaca zapichni do stereo kanalu (s FX stiahnutym na nulu) a monitoruj normalne z mixu (bez 2TR)
Tak takhle to funguje jak má. Akorát mi to jde do delty mono.
Posun super

....:::: DJ Dave ::::....
ešte raz
vždy by si mal počuť mikrofon !!! nech je postlačane čo chceš!!!(edit :pardon ..prave som vyskušal x502 a neni to tak počekajte ..)
2-tr to ctrl room pošle 2track do control roomu ..
2-tr to mix pošle 2track do main mixu ..
ked budu obe vypnute nemal by si počut 2-track ani v ctrl ani mix
ak nemaš niečo v zle v PC tak to musi fungovat.

vždy by si mal počuť mikrofon !!! nech je postlačane čo chceš!!!(edit :pardon ..prave som vyskušal x502 a neni to tak počekajte ..)
2-tr to ctrl room pošle 2track do control roomu ..
2-tr to mix pošle 2track do main mixu ..
ked budu obe vypnute nemal by si počut 2-track ani v ctrl ani mix
ak nemaš niečo v zle v PC tak to musi fungovat.
ospravedlnujem sa .. som zistil že mam (funkčne) tie iste tlačitka na x502 a teda nemusim hádať,..naozaj to funguje tak blbo že nepočujem mikrofon pri zapnuťi 2tr to ctrlroom ...na mojom x302usb to funguje prave tak že vždy počujem mikrofon , ked stlačim čokolvek ,,tak ma to pomylilo..
x502 nepoživam už dlho tak som nevedel.

x502 nepoživam už dlho tak som nevedel.

ano, viem, samozrejme. Ale predpokladal som ze mas mono mikrofon, takze som myslel ze ti to nebude vadit.DJDave píše:Akorát mi to jde do delty mono.
A jeste nejaka rada, jak pro uplnyho amatera, jak z toho nejlip udelat stereo?
Dekuji a preji prijemny vecer.
Dekuji a preji prijemny vecer.
Mhm - jak chceš z MONO signálu udělat STEREO?
nestačí ti, že to hraje z obou stran? O čem je stereo - o rozdílnosti L/R podání. Takže stačí na MONO stopu zavěsit například reverb - no a hned je stereo informace (=hlas v prostoru) jak vyšitá.
Chtělo by to si malinko nastudovat něco....
P.

Chtělo by to si malinko nastudovat něco....

P.
nemysli on nahodou to ze mu to hra len v nejdnom kanali a on to chce mat v dvoch? skus taky kablik ze na jednej strane mas velky mono jack a na druhej strane dva mono konektory do pocitaca
Mam problem jak to popisuje charonne. Takze zkusim sehnat te kablik
Mno - ono to primárně není o kabelování, ale budiž 
P.

P.
a v zvukovej karte alebo v nejakom softe ktory na to radio pouzivas sa to neda nastavit aby ten jeden vstupny kanal bral ako jeden mono kanal? ako mas vobec softwarovo vyriesene to vysielanie?