Audiophile 2496 + Xeny 802 odposlech

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Uživatelský avatar
charonme
Příspěvky: 1258
Registrován: 01 říj 2008 09:26

Re: Audiophile 2496 + Xeny 802 odposlech

Příspěvek od charonme »

aaaalebo mi este napada taketo zapojenie: do pocitaca nahravaj to co ide z FX SEND outu a vytiahni FX tocitko na tom kanale kde mas mikrofon, a vystup z pocitaca zapichni do stereo kanalu (s FX stiahnutym na nulu) a monitoruj normalne z mixu (bez 2TR)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22114
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Audiophile 2496 + Xeny 802 odposlech

Příspěvek od Pytkin »

tak ono asi zavisi aj od toho , ako ma nastavenu deltu .. tam je tiez mixer ..

DJDave
Příspěvky: 383
Registrován: 31 kvě 2005 17:48

Re: Audiophile 2496 + Xeny 802 odposlech

Příspěvek od DJDave »

charonme píše:aaaalebo mi este napada taketo zapojenie: do pocitaca nahravaj to co ide z FX SEND outu a vytiahni FX tocitko na tom kanale kde mas mikrofon, a vystup z pocitaca zapichni do stereo kanalu (s FX stiahnutym na nulu) a monitoruj normalne z mixu (bez 2TR)

Tak takhle to funguje jak má. Akorát mi to jde do delty mono.

Posun super :-)
....:::: DJ Dave ::::....

jazzym
Příspěvky: 922
Registrován: 15 črc 2013 23:34

Re: Audiophile 2496 + Xeny 802 odposlech

Příspěvek od jazzym »

ešte raz :roll:
vždy by si mal počuť mikrofon !!! nech je postlačane čo chceš!!!(edit :pardon ..prave som vyskušal x502 a neni to tak počekajte ..)

2-tr to ctrl room pošle 2track do control roomu ..
2-tr to mix pošle 2track do main mixu ..

ked budu obe vypnute nemal by si počut 2-track ani v ctrl ani mix

ak nemaš niečo v zle v PC tak to musi fungovat.

jazzym
Příspěvky: 922
Registrován: 15 črc 2013 23:34

Re: Audiophile 2496 + Xeny 802 odposlech

Příspěvek od jazzym »

ospravedlnujem sa .. som zistil že mam (funkčne) tie iste tlačitka na x502 a teda nemusim hádať,..naozaj to funguje tak blbo že nepočujem mikrofon pri zapnuťi 2tr to ctrlroom ...na mojom x302usb to funguje prave tak že vždy počujem mikrofon , ked stlačim čokolvek ,,tak ma to pomylilo..
x502 nepoživam už dlho tak som nevedel.
:oops:

Uživatelský avatar
charonme
Příspěvky: 1258
Registrován: 01 říj 2008 09:26

Re: Audiophile 2496 + Xeny 802 odposlech

Příspěvek od charonme »

DJDave píše:Akorát mi to jde do delty mono.
ano, viem, samozrejme. Ale predpokladal som ze mas mono mikrofon, takze som myslel ze ti to nebude vadit.

DJDave
Příspěvky: 383
Registrován: 31 kvě 2005 17:48

Re: Audiophile 2496 + Xeny 802 odposlech

Příspěvek od DJDave »

A jeste nejaka rada, jak pro uplnyho amatera, jak z toho nejlip udelat stereo?

Dekuji a preji prijemny vecer.
....:::: DJ Dave ::::....

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3248
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Audiophile 2496 + Xeny 802 odposlech

Příspěvek od pavlii »

Mhm - jak chceš z MONO signálu udělat STEREO? 8) nestačí ti, že to hraje z obou stran? O čem je stereo - o rozdílnosti L/R podání. Takže stačí na MONO stopu zavěsit například reverb - no a hned je stereo informace (=hlas v prostoru) jak vyšitá.

Chtělo by to si malinko nastudovat něco.... ;-)

P.

Uživatelský avatar
charonme
Příspěvky: 1258
Registrován: 01 říj 2008 09:26

Re: Audiophile 2496 + Xeny 802 odposlech

Příspěvek od charonme »

nemysli on nahodou to ze mu to hra len v nejdnom kanali a on to chce mat v dvoch? skus taky kablik ze na jednej strane mas velky mono jack a na druhej strane dva mono konektory do pocitaca

DJDave
Příspěvky: 383
Registrován: 31 kvě 2005 17:48

Re: Audiophile 2496 + Xeny 802 odposlech

Příspěvek od DJDave »

Mam problem jak to popisuje charonne. Takze zkusim sehnat te kablik
....:::: DJ Dave ::::....

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3248
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Audiophile 2496 + Xeny 802 odposlech

Příspěvek od pavlii »

Mno - ono to primárně není o kabelování, ale budiž 8)

P.

Uživatelský avatar
charonme
Příspěvky: 1258
Registrován: 01 říj 2008 09:26

Re: Audiophile 2496 + Xeny 802 odposlech

Příspěvek od charonme »

a v zvukovej karte alebo v nejakom softe ktory na to radio pouzivas sa to neda nastavit aby ten jeden vstupny kanal bral ako jeden mono kanal? ako mas vobec softwarovo vyriesene to vysielanie?

Odpovědět