Bacha na elastic audio

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Bacha na elastic audio

Příspěvek od Pytkin » 08 dub 2013 08:24

Inak .. ked sme pri tom stretchovani .. ked som bol maly a robil som daky zostrih pre tanecnu skupinu, tak som na stretchovanie skusim Prosoniq Time Factory .. A bol som z toho dost odvareny , ako kvalitne to stretchuje .. skusal som aj extrem 120 BPM na 60 BPM a vobec ziaden problem (kde si to polku wavu vlastne vypocitalo) .. Bolo to absolutne dokonale .. Ten software ma MPEX2 algoritmus .. v Nuende je tiez , ale nikdy som take dobre vysledky nemal .. Problem u toho TF bol , ze to 5 min wav ratalo asi hodinu alebo dve .. ale zase som mal vtedy Pentium 100 .. Na dnesnych pocitacoch by to asi ratalo rychlejsie ..

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Bacha na elastic audio

Příspěvek od TOM-Thak » 08 dub 2013 08:36

Prave ten MPEX2 v Cubendu pouzivam a je to fakt na pohodu na nejaky rychly stretchovani. Nelze cekat zazraky.. znam par takovych lidi, co si mysli, ze po stretchingu to bude stejne, jako kdyby se to zahralo rychlejs.. treba znamy si myslel, ze zahraje neco pomalu, protoze to neumi zahrat rychle a pak to zrychli v PC :D (v pripade Midi ano, ale v pripade wavky tezko :D)

Uživatelský avatar
PELF
Profesionál
Příspěvky: 1986
Registrován: 12 dub 2007 12:03

Re: Bacha na elastic audio

Příspěvek od PELF » 08 dub 2013 08:39

Jak píše Pytkin, na time stretching dodnes používám jedině nepřekonatelný Time Factory. 8)
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Bacha na elastic audio

Příspěvek od Pytkin » 08 dub 2013 08:39

mne to v nuende robilo vzdy artefakty .. hlavne si si musel vybrat aky druh materialu to je (bubny , hlas, ...) .. v tom Time Factory sa nic take nenastavovalo .. Proste si dal 120->60 a bolo .. Neviem .. S takym kvalitnym vysledkom som sa od vtedy nikdy nestretol ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Bacha na elastic audio

Příspěvek od Pytkin » 08 dub 2013 08:40

Pelf : to uz sa ale davno nevyvyja .. Funguje ta stara verzia aj pod sucasnymi OS ?

Uživatelský avatar
PELF
Profesionál
Příspěvky: 1986
Registrován: 12 dub 2007 12:03

Re: Bacha na elastic audio

Příspěvek od PELF » 08 dub 2013 09:25

Pytkin: už se dělá jen pro OSX http://www.prosoniq.com/www/TimeFactory_II.html ale mám tady nějakou verzi TF2 pro Win/x86 z roku 2005, ta naštěstí maká i na sedmičkách a to co potřebuju, dělá výborně.
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Re: Bacha na elastic audio

Příspěvek od rastis » 08 dub 2013 15:51

Time Factory (pod XP) je ozaj velmi slusne. uspesne som to pouzil na zive bicie, pomerne velke zmeny tempa, vsetky stopy samostatne po jednej cez TF a vysledok bez problemu pouzitelny. na dnesnom kompe to je dost rychle...

Odpovědět