Co znamena KORELACIA?
Cyril - ten Tvoj postup je dobry nato, aby zostereofonil jeden mono material. S tymi 3 stopami to naozaj funguje a v mono je to uplne koser. Ale v praxi je vzdy urcite lepsie trebars tie gitary natocit dvojmo a rozhodit do stran, s tym umelym zostereofonnenim je to neporovnatelne. Vrstvenie cez seba je zase nieco ine, tam ide o dosiahnutie nejakej specifickej farby alebo lepsej hutnosti. To uz je ale zase vec nazoru, ja som presvedceny, ze dobry aparat, dobre odsnimany a dobre zahratu gitaru nie je preco vrstvit cez seba, okrem toho sterea. Ale to uz asi odbiehame od povodnej temy...
a nerobi ti to problem? ja som to skusal a nejak sa mi to nepozdavalo stale som mal subiektivny pocit ze ta gitara je nejak mimo nahravky v nejakom nepochopitelnom priestore bolo to vsetko nejak divne.Cyril píše:Brooklyn: no takovej ten trik, zrovna jsem to ted pouzil u jedny pisnicky co micham pro kamarada, nepamatuju si presne jak to je, dosel jsem k tomu pokusem omylem. Das stejnou stopu doleva, doprava a doprostred, a u okrajovych jedny otocis fazi a druhou o malinko posunes, ted nevim presne u ktery co, ale na to prijdes za par vterinSiroka stereo stena a hraje to i v mono v pohode.