A tam preco osatali na 41khz?
PRVA VYZVA ..danielpc3 píše:Tie tvoje splechy tu nie si ns pokeci a nehul uz tolko bavime sa o tom ze realne ma nastroj samplov zvuky na 41khz.Tu sa nebavim kolko pameti ma aky nastroj alebo ci robim nejaky zvuk.Uvedom sa co pises nez zase nieco splechnes.Ty mdudas si sa vyjadril ze Standard grand ma 1000 samplov co je taky drist ze clovek ktory nepozna problematiku by aj uveril.Ze
Ja by som na mieste admina ta hned banoval nikdo tvoje prispevky nemusi tak sa spamataj MDUD
Nefetuj uz tolko a chod studovat.Zjavne si pod nejakov latkou prestan uz s tym.
rozmyslal si niekedy nad tym , ze 10kHz vlna ma pri 44kHz 4 vzorky .. pri 88 ma 8 vzoriek .. kedy bude lepsie vyzerat rekonstruovana vlna .. zo 4 vzoriek , alebo z 8 ? bavime sa stale o 10kHz , ktore pocuje vacsina ludi ..danielpc3 píše:No rozdiel je tak akurat v cislach 88 vs 96.Pocutelne spektrum je uz pohodlne v cd 44 khz.20-20 000hz.
Je tam rezerva dost velka aj pre audiofilov.Ale kdo pocuje rozdiel 44 -96 tak Marketingovy tach sa vydaril .Moj nazor KONEC
Pytkin píše: rozmyslal si niekedy nad tym , ze 10kHz vlna ma pri 44kHz 4 vzorky .. pri 88 ma 8 vzoriek .. kedy bude lepsie vyzerat rekonstruovana vlna .. zo 4 vzoriek , alebo z 8 ? bavime sa stale o 10kHz , ktore pocuje vacsina ludi ..
Mýliš sa,danielpc3 píše: ...A pri 44khz ta vlna nema 4 vzorky ale 44 000 vzoriek