Dobrý den... mám dotaz...
Sháním nějaký slušný EQ, abych mohl občas poupravit nějaké instro, co mi přinese nějaký "raper" abych mu do toho pak namíchal jeho rap, či tak něco...
http://kytary.cz/samson-d3500/HN094951/ - je tenhle dostačující a nebo SAMSON je úplná špatnost jako Behringer či Omnitronic ?
Nechci kvůli tomu kupovat EQ za desítky tisíc korun... Díky za názory...
digitální EQ SAMSON D3500
Re: digitální EQ SAMSON D3500
Není jednodušší a levnější řešit to sw eq v počítači?
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
- mario.severin
Stahni si nejaky slusny free VST, je tu na to thread a neres koniny 

- PELF: jo... asi jo... udělám to tak...
-mario.severin: to já schválně, aby tě to rozčilovalo... Zkus někdy udělat to, že když ti bude vadit diskuze, tak na to neodpovídej... stejně jsi neodpověděl ani na téma...
-Kermitak: ok...
-mario.severin: to já schválně, aby tě to rozčilovalo... Zkus někdy udělat to, že když ti bude vadit diskuze, tak na to neodpovídej... stejně jsi neodpověděl ani na téma...
-Kermitak: ok...

Ne vazne - tyhle krabice jsou delany hlavne na live, ve studiu to nema vetsinou vyznam (uz vubec ne v tyhle cenovy), VSTcka jsou dnes na uplne jiny urovni nez pred par lety (i nektera free) a velmi casto tyhle levny krabice s prehledem strcej do kapsy. HW eq ve studiu ma smysl resit fakt v uplne jinych cenovych relacich. Navic VSTcek si spustis kolik chces (resp. kolik ti dovoli procesor), nemusis resit latenci, nezaberou ti hw vstupy a vystupy, ...
Ok... Už jsem tady nějaký stáhnul, tak uvidim...
Dík
Dík