V aule ne, protože školu už mám za sebourasto2 píše:patonio: a skusal si nahravat niekde v aule, aku to ma akustiku ? Teraz som cital na avmania recenziu vraj to nema dostatocne nastavenie citlivosti mikrofonu.

V aule ne, protože školu už mám za sebourasto2 píše:patonio: a skusal si nahravat niekde v aule, aku to ma akustiku ? Teraz som cital na avmania recenziu vraj to nema dostatocne nastavenie citlivosti mikrofonu.
Ivo, nic takového ale oficiálně vůbec neexistuje. Viz www.eltrinex.cz, případně viz www.google.czIvo píše:Já mám nějaký malý Eltrinex C-20 a to ovládání je zoufalé ... jestli to začne nahrávat nebo ne je spíš loterie ...
Zpracování je dobré, tělo je z tvrdého plastu, mikrofony z nějakého kovu. Kryt baterie drží pevně, spíš je problém ho sundat, než že by sám odpadávalrasto2 píše:patonio velke dakujem. Dik za info. Este sa chcem spytat aka je kvalita spracovania, plastov ? Pripadne zadny kryt na beterku drzi pevne ? Neni to len daka skrupinka ? Ako pri zoome h1, na ten kryt nadava strasne vela ludi na nete. dik
velmi sa mi paci ze je ovela mensi ako tascam ci zoom.
pripadne ci sa uz da menit pocas zaznamu citlovst mikrofonu lebo to mal ako minus na avmania.
Jak to myslíš? Jde ti o to, aby tam ty ruchy nebyly nebo naopak právě chceš aby tam byly?mONOGRAm píše:panove, aku mate skusenost s tymito kompaktnymi nahravadlami co do kvality vstavanych mic-ov pre blizke snimanie v exterieroch.
su obvykle vstavane majky marne na snimanie podkladovych sumov/ruchov/zvukov?
Tajná nahrávka je že na diktafonu všechno zhasne a vypadá jako vypnutý. Přitom ale nahrává a ten záznam se ukládá do skrytého adresáře, ze kterého to pak jde speciální volbou v menu přehrátrasto2 píše:Este na avmania bolo ze poslech tajnych nahravok co su tie tajne nahravky ?
Oficiálně se to jmenovalo Eltrinex VR-4. Na vlastním přístroji to není napsané, to c-20 se týkalo asi něčeho jiného. Koupil jsem to v r. 2009patonio píše:
Ivo, nic takového ale oficiálně vůbec neexistuje. Viz http://www.eltrinex.cz, případně viz http://www.google.czPokud něco takového máš, tak jediná možnost je, že by to byl nějaký čínský parazit na značce. A nebo sis to s něčím spletl.
Pat.
Tak to už asi reklamovat nepůjdeIvo píše:Oficiálně se to jmenovalo Eltrinex VR-4. Na vlastním přístroji to není napsané, to c-20 se týkalo asi něčeho jiného. Koupil jsem to v r. 2009
Na externí mikrofon jsem to nezkoušel, ale myslim, že ty vestavěné mikrofony by to zvládly v pohodě. Citlivost a detail záznamu je opravdu úžasná. Akorát si musíš vybrat jestli skřivan nebo sousedka, protože zarás to asi nepůjdemONOGRAm píše:patonio: myslel som to tak, ci vystupny nahraty zvuk ma pouzitelnu kvalitu pre "studiove" vyuzitie - keby som si chcel napr. nahrat skrekot skovranka. alebo stebotanie susedy