DIY basove pasti - the official thread

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Odpovědět
Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 535
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Příspěvek od 120BPM » 09 lis 2007 19:25

AHa :roll: To ponekud kali dnesni vecer. Zkusim se domluvit s kamaradem s nakladakem kdybych se rozhodl pro tuto variantu. Dik!

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 09 lis 2007 19:42

120BPM píše:matucha: Dik! Nastesti bych s odvozem asi nemel problem. Podivam se taky na tenhle zdroj. :wink:
renaultem pickupem jsem uvezl pet (sklopeny zadni sedadla + uloznej prostor).

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 535
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Příspěvek od 120BPM » 09 lis 2007 20:04

Mam Renaulta Thalii coz je docela prostorny auto, ale bohuzel je ten prostor zadnych sedadel oddelen to deskou co je za nima a dosahuje k onu, od prostoru v kufru. Takze ten prostor spolu s prostorem kufru nejde vyuzit najednou.
Ted si nejsem jist jestli existuje jeste komplikovanejsi zpusob jak to vysvetlit. :lol: Sorry!

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3942
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 09 lis 2007 22:03

Ted jsem zrovna odvazel 15 baliku osobakem :-)

Pujcil jsem si vlek z pujcovny, coz je ekonomictejsi reseni, nez pronajem dodavky nebo nakladaku. Tobe by stacil maly, otevreny vlek. Ja mel obrovsky s plachtou, kam se veslo tech 15 baliku a pujceni vleku na jeden den me stalo 250Kc.
Ale musis mit auto s kouli. Nebo se domluv se znamym, ktery ma kouli na aute.

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 535
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Příspěvek od 120BPM » 09 lis 2007 22:29

Tak na aute bohuzel kouli nemam. Zeptam se tedy nekoho s koulema. :lol:

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1597
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 10 lis 2007 09:00

2 fova: 15 baliku, co s tim budes delat? Ja jich mam 5 a je to na 3 stredove a 3 rohove pasti.... Jdes na to koukam z gruntu :D
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 535
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Příspěvek od 120BPM » 10 lis 2007 09:33

Jakej prumer by mel mit ten valec vlastne?

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3942
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 10 lis 2007 09:47

2 Upman: To je na barak :-)
Stavim si ho svepomoci.
Obrázek

2 120BPM: Videl bych to minimalne na 20cm prumer. 10cm prumer by ti nemusel absorbovat nejhlubsi basy.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 10 lis 2007 10:08

mne pride aj 20 cm malo... ved si spocitaj aby to malo rovnaky prierez ako prislusny trojuholnik. valec ma prierez 3.14*polomer*polomer a rohovy troluholnik kratsia strana*kratsia strana/2 :)

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 535
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Příspěvek od 120BPM » 10 lis 2007 10:42

fova: Rozumim
kexik: Rozumiem tak akurat zvratne zamena z toho :lol:

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1597
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 11 lis 2007 20:19

fova píše:2 Upman: To je na barak :-)
Stavim si ho svepomoci.
Obrázek

2 120BPM: Videl bych to minimalne na 20cm prumer. 10cm prumer by ti nemusel absorbovat nejhlubsi basy.
:D tak to je dobry, jsme na tom stejne s tim barakem - ja mam ale ve strese Isover a z venku plystyren, vysel nakonec nejlevneji (40cm zed, 8cm polystyren, 2m omitka). No a v rozich rockwool, ale to uz je jina story...
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Brúdr
Příspěvky: 48
Registrován: 03 kvě 2007 11:17

Příspěvek od Brúdr » 12 lis 2007 14:45

tak to je dobry, jsme na tom stejne s tim barakem - ja mam ale ve strese Isover a z venku plystyren, vysel nakonec nejlevneji (40cm zed, 8cm polystyren, 2m omitka). No a v rozich rockwool, ale to uz je jina story...
A není to zbytečné, tolik omítky? To se museli zedníci strašně nadřít :-).

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Příspěvek od vasek » 12 lis 2007 14:46

To je přece zvuková izolace :wink:

nick_valensi
Příspěvky: 517
Registrován: 04 úno 2005 13:37

Příspěvek od nick_valensi » 12 lis 2007 14:49

omyl panove, upman stavi protiatomovy kryt a tam na nejakem tom metru omitky nesejde ;-)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 12 lis 2007 16:13

nick_valensi píše:omyl panove, upman stavi protiatomovy kryt a tam na nejakem tom metru omitky nesejde ;-)
zvlast ked je hlavnou zlozkou omietky siran barnaty a uhlicitan olovnaty :)

Odpovědět