DIY basove pasti - the official thread
- MonkeyFighter
to mi prijde zvlastni,kdyz se delal brigosku na stavbe kde byl na chodbe rozdelanej sadros,jenom profily+vata nezaklopeny deskama tak sem tam mel pocit ze mam vatu v usich a hlavu naruby...a to byly jen steny, strop a podlaha byl beton...
Naposledy upravil(a) MonkeyFighter dne 18 bře 2008 08:41, celkem upraveno 1 x.
Uz jednou jsem psal, ze to vse nainstaluju a pak budu merit s mikrofonem a poslouchat zvuk te mistnosti.kexik píše:fova, nechcem ta strasit ale ked toto vsetko nacpes do podkrovia, budes mat bezdozvukovu komoru
Pokud to nebude ono, tak budu postupne ty prvky ubirat a mozna pak bude inzerat na Electrozone "Prodam 2 basove pasti a 3 ramy vyplnene vatou".
Urcite z toho nechci udelat mrtvou mistnost. Budu mit ale neco podobneho jako ekeaze, takze se spis obavam velkeho mnozstvi odrazu.
A ta latka, co bude pres to natazena dost vylepsi vysky. Nebude to znit tak dute a pod dekou.
hehe,, pekne popisany pocit z anechoickeho priestoru. nedavno som bol v jednej takej podkrovnej skusobni a bolo to teda desne... neverim ze sa tam da namiesat realne znejuca nahravkaMonkeyFighter píše:to mi prijde zvlastni,kdyz se delal brigosku na stavbe kde byl na chodbe rozdelanej sadros,jenom profily+vata nezaklopeny deskama tak sem tam mel pocit ze mam vatu v usich a hlavu naruby...a to byly jen steny strop a podlaha byl beton...
nie, nie... hovorim o tom konkretnom mieste... naopak ja si myslim ze podkrovie je dobry priestor, urcite lepsi ako prazdna panelakova izba. len ze treba opatrne a citlivo a mozno skor cestou difuzie, nez absorbcie. ale ved usi ty mas... hodil som sem link na vyborny audio freeware, ktory vie namerat waterfall, to ti pomoze
Tak jsem zacal pomalu vytlumovat mistnost rockwoolem, hlavne rohy ale i nektere zdi a mam pocit ze ten zvuk je stejne spatnej. Ta mistnost je zvlastni. Tak jsem neco na zkousku nahral a zajimalo by me co si o tom myslite. Dekuji moc za nazory!
Akustika
Akustika