DIY basove pasti - the official thread
Ok, diky. Budu delat rockwool 10cm placnutej na zed - btw, je to ten stejnej, o se dava do rohu? Nekde jsem cetl, ze ne....
Rohy teda udelam 0.5x0.5m, z 1 desky 4 trojuhelniky - co me ale zajima je, jestli neni lepsi ty rohy delat z tenciho rockwoolu - treba 5cm. Sice to bude asi vic prace, ale nebude to potom fungovat lip?
Rohy teda udelam 0.5x0.5m, z 1 desky 4 trojuhelniky - co me ale zajima je, jestli neni lepsi ty rohy delat z tenciho rockwoolu - treba 5cm. Sice to bude asi vic prace, ale nebude to potom fungovat lip?
aha, takze ten airrock ND, 10cm na vsechno. Boky budu delat ze dreva u nastennych (celkem 3, 1 do obyvaku s klavirem, 2 do studia=zatim jen obdelnikova mistnost). Stejne tak i s rohovyma, 1 do rohu s klavirem, jinam to narvat nepujde, 2 do studia.
Kurna, to se ale moje baba nadre, slibila mi, ze mi je udela k narozkam, matros uz si koupila, pry at dovalim rockwool:)))
Kurna, to se ale moje baba nadre, slibila mi, ze mi je udela k narozkam, matros uz si koupila, pry at dovalim rockwool:)))
Ty prave muzes pri manipulaci lehce protrhnout. Daji se koupit takove velke igelitove pytle pro prumyslove vyuziti, ktere maji dost velkou tloustku (odhaduji 0,5mm, ale mohu se mylit).
Vlozis do toho vatu, zahnes otevreny konec pytle a sponkovackou to prostrilis na nekolika mistech.
Latku na pasti take muzes nastrilet sponkovackou.
Vlozis do toho vatu, zahnes otevreny konec pytle a sponkovackou to prostrilis na nekolika mistech.
Latku na pasti take muzes nastrilet sponkovackou.
- ECSON WALDES
- Profesionál