DIY basove pasti - the official thread

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Odpovědět
Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 06 čer 2008 17:50

grove píše:takze hcete rict ze takovej kramlik je naprd na nahravani? at to radsi zrusim?
a mas snad na vyber? co chces nahravat? hovorene slovo by sa dalo... akusticke nastroje urcite nie

grove
Příspěvky: 46
Registrován: 18 kvě 2008 02:39

Příspěvek od grove » 06 čer 2008 18:03

jenom vokal

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 06 čer 2008 18:11

do akej hudby? mas dobry hlas ktory ma zniet prirodzene? ak ide o nejaky naefektovany vokal, tak by to slo... ak ma zniet zivo a prirodzene, tak neverim. mala miestnost znie plocho, je to fakticky difuzna akustika, vsetko znie rovnako hlasno. neplati pravidlo o znizovanie hlasitosti s klesajucou vzdialenostou.

grove
Příspěvky: 46
Registrován: 18 kvě 2008 02:39

Příspěvek od grove » 06 čer 2008 22:55

RAPOVA HUDBA..CO TO PAK UPRAVIT V NEJAKYM SOFTU..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 06 čer 2008 23:02

pockaj, rap nie je technicky vzate spev... to imo pojde celkom dobre

upravit v nejakom softe musis kazdu nahravku, snad si nemyslis ze profici davaju spev do mixu nasucho :)

skor je to o tom, ze kazde efektenie ma svoje hranice a tie hranice su dane kvalitou tej povodnej nahravky.

grove
Příspěvky: 46
Registrován: 18 kvě 2008 02:39

Příspěvek od grove » 06 čer 2008 23:36

odbehly jsme o tematu.. takze nebude vadit takova mala mistnost.?. proste bez odrazu (celem rockwollem)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 06 čer 2008 23:45

grove: buduj to postupne, ak sa da... meraj si to nejakym mikrofonom pomocou room eq wizardu aby si mal predstavu ako postupujes. a hlavne nieco ponahravaj a daj sem na posudenie. potom mozeme kibicovat konkretnejsie
vezmi to ako vyzvu. ja osobne si myslim ze rap by si v takych podmienkach mal byt schopny nahrat

grove
Příspěvky: 46
Registrován: 18 kvě 2008 02:39

Příspěvek od grove » 06 čer 2008 23:49

dikes kexik.. nahraju a dam sem

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 07 čer 2008 09:54

fova: Díky. Zkusím si to nějak přebrat a nechat vyrobit.

grove
Příspěvky: 46
Registrován: 18 kvě 2008 02:39

jak to mám já

Příspěvek od grove » 07 čer 2008 14:25

udelal sem pár fotek.. je to z mobilu.. cekam na komenty
Přílohy
07062008100.jpg
07062008100.jpg (522.55 KiB) Zobrazeno 1120 x
07062008101.jpg
07062008101.jpg (564.8 KiB) Zobrazeno 1120 x

grove
Příspěvky: 46
Registrován: 18 kvě 2008 02:39

sorry za velikost

Příspěvek od grove » 07 čer 2008 14:26

sry
Přílohy
07062008102.jpg
07062008102.jpg (486.12 KiB) Zobrazeno 1117 x

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3942
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 09 čer 2008 16:11

Cau Jakube,

nevedel jsem, ze Grove jses ty :-)

Ethan Winer rika, ze basovych pasti neni nikdy dost, takze bych se vubec nebal to udelat takhle.
Jedine, na co bych si dal pozor, je vyber vhodne latky na zakryti, abys to nemel pretlumene na vyskach. Podivej se na ten prispevek na predchozi strane, kde jsem o tom psal Delayovi.

grove
Příspěvky: 46
Registrován: 18 kvě 2008 02:39

Příspěvek od grove » 09 čer 2008 17:45

zdarek, ,dikes..

grove
Příspěvky: 46
Registrován: 18 kvě 2008 02:39

Příspěvek od grove » 14 čer 2008 00:43

hele a co kdyz mám trloustku vaty 6cm a hloubku ramu taky 6cm.. to pak je tak tak tak(kdyz tu vatu dam do putlu) tak je to jeste trosku vyssi nez ten ram.. nevaddí to, že pak ta látka na tom bude hodne tesne? díkes

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 14 čer 2008 09:37

nie, to by nemalo vadit

Odpovědět